Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een dronefotograaf fotograaf
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Alles wat je wilt weten over dronefotografie

Je kent ze wel: die prachtige foto’s uit de lucht. De kans is groot dat deze door een drone zijn gemaakt. Drone fotografie is namelijk enorm in opkomst. Deze toegankelijke vorm van luchtfotografie is een stuk vriendelijker voor je portemonnee dan luchtfotografie. 

Hierbij heb je namelijk alleen een fotograaf met de juiste apparatuur en expertise nodig om tot die perfecte foto te komen. In tegenstelling tot dure vliegtuigen, piloten, vergunningen en fotografen. Het project heeft daarom minder regelwerk nodig en is flexibeler.

Met deze kleine vliegmachines krijgt men opeens toegang tot unieke locaties en bijzondere perspectieven. Tegenwoordig zijn drones makkelijk te verkrijgen, maar ermee te vliegen, en zeker er mee fotograferen of filmen vanuit de lucht, is een ander verhaal.

Toen drones net voor het grote publiek beschikbaar waren, was het heel makkelijk om indruk te maken met foto's en video's. Door simpelweg honderden meters omhoog te vliegen, kon u al een heel andere wereld laten zien en hierdoor waren de beelden al snel spectaculair. 

Tegenwoordig lijkt het wel of iedereen een drone heeft en moet de foto- of videograaf wat meer uit de kast halen om indrukwekkende foto's te maken.

Bij dronefotografie kun je rekening houden met no-fly zones. Je kunt op deze kaart zien waar de drone no-fly zones zich bevinden. Er zijn gelukkig nog mogelijkheden om in deze zones foto's uit de hoogte te maken, zoals met helium en ballonzeppelings.

Bespreek je ideeën vooraf goed met de fotograaf, deze heeft namelijk veel inzicht in kwesties! Hierbij kun je denken aan juiste invalshoek, locatie of tijd van de fotoshoot. Ga samen sparren om tot het beste foto's te komen. Het is een idee om vooraf een moodboard te maken met vergelijkbare foto's, belichting of setting. Op deze manier heeft de fotograaf een duidelijker beeld van jouw wensen.

Meest gekozen fotoshoots

Waarom kiezen voor je dronefotograaf via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die de mooiste dronefoto’s garandeert bij een professionele fotograaf in jouw regio. Kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties. 

Je hebt snel je top drie op een rijtje, door drone fotografie, je plaats en gewenste fotoshoot in te voeren. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod drone fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. 

Laat je inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! Kom je er niet aan uit? Neem dan contact op met de klantenservice. We helpen je graag!

Wat krijg ik als ik mijn drone fotografie via Happix boek?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio, exclusief BTW.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
  • Je mag je foto's vrij gebruiken voor jouw bedrijf. 

Op zoek naar meer inspiratie?

Een dronefotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen