Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een trouwfotograaf fotograaf
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Alles wat je wilt weten over Bruidsreportage

Op jullie trouwdag zijn jullie de hele dag veel te druk met genieten en lijkt de dag soms in een roes van mooie momenten voorbij te vliegen. Jullie bruiloft is een mooie dag en die dag wil je vanzelfsprekend niet vergeten. Middels fotografie leg je stuk voor stuk die momenten vast op de grote dag.

Bij bruidsfotografie staan de bruid en bruidegom centraal. Een bruidsshoot kan een korte gelegenheid zijn om een fragment van de dag vast te leggen, of een rapportage met een reeks foto’s die een verhaal vertellen.

Bruidsfotografie is dan ook veel meer dan alleen een foto van jullie als stel. Jullie zijn in de gelegenheid om vrienden en familie te fotograferen, de locatie in vol ornaat of juist de fijne details van de decoraties.

Het is dan ook relevant om dit te communiceren met de betreffende trouwfotograaf. Hij of zij kan dan jullie wensen in aanmerking nemen.

Bruidsfotografie is dan ook een van de meest populaire soorten fotografie. Dat is niet zo vreemd, gezien jullie op deze dag voor al je vrienden en familie aan elkaar de liefde verklaren. Jullie trouwdag is een mooie en intiem moment, daarom staan jullie wensen centraal.

Geen bruiloft is gelijk, zo is ook geen bruidsshoot hetzelfde. Om de essentie van de dag vast te leggen moet de fotograaf ruim van te voren inzien wat jullie relevant vinden.

Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat je het juist belangrijk vindt om de emotie van de gasten te vangen, of juist de fijne details zoals het boeket van de bruid of de ringen van het stel.

Aan de hand van jullie wensen kan de fotograaf de dag tot in de puntjes van perfectie vastleggen. Het is namelijk geen dag die je snel overdoet. De fotograaf denkt dan ook graag mee en komt zelfs met opties waar jullie zelf nog niet eens bij stil hebben gestaan. Sta ook open voor feedback, een bruidsfotograaf is ervaren en weet waar hij of zij over spreekt.

Meest gekozen fotoshoots

Waarom kiezen voor je bruidsfotograaf via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van bruidsfotografen in heel Nederland. Wij zijn het enige platform die jou professionele fotografie kunnen garanderen tijdens je huwelijk.

Kiezen maken wij tevens gemakkelijk. Dit doen wij doen door middel van de visuele keuzehulp. Niet alleen hebben wij een groot aanbod van fotografen, wij hebben ook de kennis in huis. Lees hieronder onze tips!

Je huwelijk is één van de belangrijkste dagen in je leven. Deze dag vliegt zo voorbij. Het is belangrijk dat deze dag perfect vastgelegd wordt, want deze momenten krijg je nooit meer terug.

Beelden zeggen meer dan duizend woorden en een goede bruidsfotograaf is in staat om alle emotie goed van die dag vast te leggen. Verschillende fotografen, verschillende stijlen.

Ga na wat jullie mooi vinden, is dat groots, kleurrijk, modern, klassiek? De bruidsfotograaf is in staat om de juiste snaar te raken. Kies een fotograaf die dan ook het beste bij jullie past.

4 tips voor het kiezen van jouw bruidsfotograaf

  • Kies een bruidsfotograaf op basis van zijn/haar eerdere werk. Willen jullie foto's in die stijl? Neem vrijblijvend contact op.
  • Bespreek je wensen direct met de fotograaf via Happix. Willen jullie foto's van de plechtigheid, het feest of de gehele dag?
  • Bedenk wat voor soort foto's jullie willen. Zijn dat sfeerfoto's, foto's van de gasten, overzichtsfoto's of juist detailfoto's?

Geef de fotograaf zoveel mogelijk informatie over de dag. Is er bijvoorbeeld een dresscode of themakleur? Laat het weten, zodat ook de fotograaf zich aan kan passen en zich geen buitenstaander voelt.

Jullie trouwdatum staat in de agenda, je bereidt je voor op alle mooie momenten die komen gaan. Alle belangrijke momenten van de dag worden uitgestippeld, van het ja-woord tot het feest achteraf. En het plannen van een trouwfotograaf is een belangrijk onderdeel om deze dag perfect te maken.

De trouwfoto’s worden super mooi en deze kan je laten zien aan iedereen die er geïnteresseerd in is. Op onze website kan je nu jouw fotograaf boeken. We maken graag tijd vrij voor vragen, dus neem gerust contact met ons op.

x

Op zoek naar meer inspiratie?

Een trouwfotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen