Boudoir fotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Boudoir fotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Portret, Model & Glamour

Verfijn je keuze

Boudoir shoot

Ipad Portrait

Alles wat je wilt weten over je boudoir fotoshoot


Een van de spannendste soorten van fotografie is toch wel boudoir fotografie. Je geeft je letterlijk en figuurlijk bloot voor de camera. Het is niet alleen spannend om naar te kijken, maar ook om te doen. De ervaring geeft het gevoel van intimiteit en spanning die de fotograaf altijd foutloos vast weet te leggen op camera.

Een boudoir fotoshoot is erg intiem, persoonlijk en wellicht een tikkeltje eng. Het kan allemaal overweldigend zijn, maar bedenk je dat het resultaat gaat om jou en om jou zo mooi mogelijk weer te geven. Er wordt gespeeld met licht en met de kleding die je aantrekt zodat jij je op en top vrouw voelt.

De mogelijkheden voor de shoot zijn eindeloos. Je kunt het klein, elegant en comfortabel houden of je kunt het in gezelschap van je partner houden en vertrek met een intieme ervaring die jullie samen delen.

Boudoir betekent letterlijk ‘een dame in haar private slaap- of kleedkamer’. Het is intiem en stijlvol. Vaak vindt deze vorm van fotografie plaats in jouw eigen slaapkamer, in een hotel of in een studio van een fotograaf. Dit betekent niet dat je jezelf daartoe hoeft te limiteren. De locatie voor een boudoir shoot kan overal plaatsvinden, zolang jij je er maar op je gemak voelt. De ervaring is geweldig en kan een wonder doen voor je zelfvertrouwen.

Boudoir fotografie heeft meerdere kanten. Naast boudoir heb je namelijk ook nog zwangerschaps boudoir en bridal boudoir. Wanneer je zwanger bent, zien andere mensen dit snel en niet alleen door je buik: je straalt! Om dit te gebruiken voor een boudoir shoot heb je niet alleen jezelf stralend vastgelegd: je hebt het voordeel dat je prachtige herinneringen hebt aan je zwangerschap. Bridal boudoir legt jou vast in de voorbereiding van de mooiste dag van je leven. Je bent al een tijd bezig met het mooi maken van jezelf, maar waarom zou je dit alleen op je bruiloft moeten ervaren? Als bride-to-be kun je jouw aanstaande partner geweldig verrassen met dit cadeau.


Meest gekozen fotografen:

Boudoir fotoshoot

In Hilversum

Al voor €125

Fotograaf Hugo

4 reviews

Boudoir fotoshoot

In Spanbroek

Al voor €89

Fotograaf Lindy

1 review

Boudoir fotoshoot

In Naaldwijk

Al voor €250

Fotograaf Henk

4 reviews

Boudoir fotoshoot

In Tilburg

Al voor €300

Fotograaf Maren

2 reviews

Boudoir fotoshoot

In Wageningen

Al voor €100

Fotograaf René

Boudoir fotoshoot

In Den Haag

Al voor €210

Fotograaf Didier

5 reviews


Waarom kiezen voor je boudoir shoot via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn het enige platform die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele boudoir fotograaf in jouw regio. Het kiezen wordt ook nog eens erg gemakkelijk gemaakt door de visuele keuzehulp. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw boudoir fotoshoot een groot succes te maken. Lees hieronder onze tips voor de mooiste boudoirfoto’s!

Wil jij graag stijlvolle, sensuele en lichtelijk onschuldige foto’s? Dit is een prachtig cadeau voor jouw partner of als kunstobject aan de muur. De fotograaf zijn doel is om de mens op zijn mooist weer te geven. Het is een hele artistieke vorm van fotografie die jouw schoonheid op een andere manier kan vastleggen. Er wordt veel gespeeld met licht, jouw rondingen en de setjes die je draagt. Het is natuurlijk erg spannend om voor de camera staan tijdens zo’n boudoir shoot. De fotograaf is een professional die weet hoe hij hiermee om kan gaan en zal jou zo veel mogelijk op je gemak laten voelen. Jouw wensen staan centraal.

10 tips boudoir shoot

  • Er zijn veel verschillende stijlen: pin-up, sexy, abstract, kwetsbaar, artistiek. Wat past bij jou?
  • Regel achtergrondmuziek zodat jij je meer op je gemak voelt.
  • Denk alvast na over de locatie van de shoot: binnen, buiten, in studio of thuis.
  • Creëer een moodboard met mooie poses, kleurcomposities en algemene inspiratie
  • Neem de tijd om je op je gemak te voelen, maak een gezellig praatje met de fotograaf.
  • Bouw de shoot langzaam op: eerst foto’s in kleding, dan lingerie en dan eventueel naakt.
  • Neem een badjas mee, dan hoef jij niet in lingerie te lopen tussen foto’s door.
  • Ontdoe je van strakke kleding en je BH ruim een uur voor aanvang van de boudoir shoot.
  • Neem meerdere lingeriesetjes en een corset mee voor de variatie in foto’s.
  • Geniet ervan! De ervaring is uniek, het plezier zal ook van de foto’s afspatten.

Zoek je meer uitbreiding op deze tips? Hier kun je alle boudoir shoot tips op een rij vinden!


Andere bekeken ook:


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1800+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.