Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een baby fotograaf fotograaf
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Alles wat je wilt weten over je baby foto

De eerste fase van je pasgeboren baby gaat snel voorbij. Deze fase is een perfecte fase om de mooiste baby foto’s vast te leggen. Of het nu in de fotostudio is of bij je thuis; babyfotografie legt jouw kleintje vast zoals je hem of haar wilt herinneren. 

De baby'tjes laten zich natuurlijk nog niet helemaal sturen, maar de fotograaf weet daar wel raad mee. De gespecialiseerde fotograaf neemt de tijd en weet hoe belangrijk het is om geduld te hebben tijdens de fotoshoot en alle tijd te nemen voor jullie baby.

Communiceer jouw wensen naar de fotograaf zodat hij of zij hier rekening mee kan houden. Het gaat er natuurlijk om dat jij blij wordt van mooie baby foto’s! 

Even wat meer informatie over het verschil tussen een newborn fotoshoot en een baby fotoshoot: bij newborn fotografie wordt de baby direct na de geboorte of een aantal dagen na de geboorte vastgelegd. 

De kans dat de baby dan nog in de foetushouding ligt tijdens de shoot is erg groot. Deze houding is bij baby’s erg schattig en wordt daarom vaak afgebeeld.

Bij baby fotografie gaat het vooral om de baby die al ongeveer 1 jaar oud is. Jullie kleintje heeft dan al meer de oogjes open en het is meer aanwezig in de wereld. Je kan er voor kiezen om foto’s van je baby alleen te maken, maar als je mooie foto’s van jou en je baby wil is dat natuurlijk ook mogelijk.

Er zijn veel leuke ideeën om jouw baby mooi op de foto te laten zetten. Kies ervoor om de fotoshoot in huis te doen of in de studio. Wanneer de baby fotoshoot plaatsvindt in de studio zijn er meerdere mogelijkheden. De fotograaf heeft hier vaak allerlei props liggen en kan in de studio ook veel betekenen qua licht en bewerking.

In overleg met de fotograaf kan alles geregeld worden. Het is mogelijk om ideeën te laten zien of juist iets te bedenken samen met de fotograaf. Als je tijdens de shoot nog inspiratie krijgt, mag dit allemaal besproken worden. Het is immers jouw feestje en de mooiste foto’s kunnen gebruikt worden om bijzondere momenten voor eeuwig te blijven herinneren. 

Doe je de baby fotoshoot liever thuis? Denk dan vast na over een ruimte met genoeg licht en zorg dat het er lekker warm is. Zo valt je baby sneller in slaap en zal hij of zij niet zo snel kou vatten.

Meest gekozen fotoshoots

5 tips voor een leuke foto van je baby

  • Gebruik props, kleertjes, mandjes, dekentjes, knuffels, bloemen of mutsjes... Newborn fotografie props geven je foto's die persoonlijke touch.
  • Zorg ervoor dat je baby genoeg heeft gegeten en dat hij of zij een schone luier aan heeft. 
  • Let er ook op dat je voldoende, mooi natuurlijk (zacht) licht hebt tijdens de baby fotoshoot.
  • Als je gaat voor een baby fotoshoot zonder kleertjes, let er dan extra goed op dat het lekker warm is voor je kleintje (zo'n 25 graden).
  • Neem de tijd! Een uurtje is zo voorbij. Boek daarom een baby fotoshoot van ten minste 2 tot 3 uur.

Op zoek naar een professionele baby fotograaf? 

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die de mooiste baby foto’s garandeert bij een professionele fotograaf in jouw regio. Kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties. 

Je hebt snel je top drie op een rijtje, door babyfotografie, je plaats en de gewenste fotoshoot in te voeren. Hoe werkt het? Vul je locatie in en selecteer babyfotografie. Happix toont jou elke professionele babyfotograaf in de buurt. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Wij hebben niet alleen het grootste aanbod babyfotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Laat je bijvoorbeeld inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Op zoek naar meer inspiratie?

Een baby fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen