Fotoshoot vrijgezellenfeest


Vergelijk fotoshoot van een vrijgezellenfeest op prijs, stijl en reviews ✓ 1340 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Op zoek naar een gezellige fotoshoot van een vrijgezellenfeest? Maak de vrijgezellendag van jouw vriend(in) compleet met mooie foto’s op de allerlaatste dag als vrij man/vrouw. De fotograaf maakt groepsfoto’s, maar zet natuurlijk het hoofdpersoon centraal met individuele foto’s.

Heb je een thema? Of heb je juist vooral leuke activiteiten? Alles kan tijdens deze fotoshoot, je kunt het zo gek niet verzinnen! De fotograaf is flexibel en weet precies welke momenten vastgelegd dienen te worden tijdens deze dag. Het cadeau voor de echte dag heb je ook gelijk binnen, een echte no-brainer. Geweldig om een (digitaal) album of uitvergrote foto te geven als herinnering van deze bijzondere dag. De indruk is onuitwisbaar. Voor het beste resultaat van jouw fotoshoot staan hieronder wat tips die jou op weg kunnen helpen met de fotograaf.

Wat krijg ik als ik de vrijgezellen fotoshoot bij Happix boek?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.

Anderen beoordelen Fotoshoot vrijgezellenfeest door Happix fotografen met

Beoordeling: 0,0 / 10 - 0 reviews
Aneta a.j Chocholak

Fotograaf Aneta in Rotterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Ik fotografeer graag mensen. Ik doe dat het liefst op de belangrijkste momenten van hun leven; zwangerschap, newborn, als ze verliefd zijn of als ze gaan trouwen. Maar ieder moment in jouw leven leent zich voor een fotoshoot. Het leven is te kort om niet te fotograferen.In mijn fotografie zit veel passie, creativiteit en energie. Iedere klant behandel ik individueel. Ik heb bijzonder veel attributen voor unieke fotosessies. Ik besteed zoveel tijd als nodig voor een prachtige fotoshoot.Behalve mijn studio ken ik de meest unieke plekken. Ik ben onderscheidend en ik hanteer alle smaken en stijlen. Tijdens een fotoshoot kunnen wij ook stijlen combineren. Om mijn fotoshoots bereikbaar voor iedereen te houden hanteer ik lage prijzen.Verder ontzorg ik mijn klanten. Behalve honderden meest originele attributen zoals zwangerschapsjurken, speelgoed, kostuums, Cake Smash taarten, achtergronden kun je bij mij terecht voor visagie en haarstyling. Je kunt bij mij terecht in mijn studio, bij jou thuis, op de door jou aangewezen locatie of in de natuur. Ik ken veel verrassende plekken voor een unieke fotosessie.Mijn studio is geopend van 09:00 tot 22:00 uur. Ik ben ook open in het weekend en op feestdagen. Je betaalt geen weekend-, avond- of feestdagtoeslag.

9,7
Aneta a.j Chocholak Fotoshoot vrijgezellenfeest 0
Aneta a.j Chocholak Fotoshoot vrijgezellenfeest 1
Aneta a.j Chocholak Fotoshoot vrijgezellenfeest 2
Aneta a.j Chocholak Fotoshoot vrijgezellenfeest 3
Aneta a.j Chocholak Fotoshoot vrijgezellenfeest 4
Aneta a.j Chocholak Fotoshoot vrijgezellenfeest 5
Aneta a.j Chocholak Fotoshoot vrijgezellenfeest 6
Aneta a.j Chocholak Fotoshoot vrijgezellenfeest 7
Aneta a.j Chocholak Fotoshoot vrijgezellenfeest 8
Aneta a.j Chocholak Fotoshoot vrijgezellenfeest 9
Aneta a.j Chocholak Fotoshoot vrijgezellenfeest 10
Aneta a.j Chocholak Fotoshoot vrijgezellenfeest 11
Melanie Lemahieu

Fotograaf Melanie in Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Mijn naam is Melanie, ik kom uit Frankrijk en na veel omzwervingen ben ik in 2003 aan een prachtige Amsterdamse gracht beland.Ik ben een gepassioneerde en enthousiaste evenementen fotograaf, gespecialiseerd in het vangen van de essenties in sfeer en spirit van elk evenement.Ik bied beelden met een levendige twist aan mijn klanten.Door de jaren heen heb ik een stijl ontwikkeld met echt "heart & soul".Mijn doel is om mensen te helpen hun imago op authentieke wijze naar voren te brengen om zo het verhaal te vertellen door middel van creatieve foto's die tot nadenken stemmen.Ik heb met veel plezierverschillende publieke, privé en zakelijke evenementen vastgelegd, evenals bruiloften.Verder neem ik regelmatig deel aan professionele bijeenkomsten tijdens film festivals zoals Rotterdam International Film Festival of Nederlands Film Festival in Utrecht.Wilt u de sfeer, emoties en het gevoel vast laten leggen van een belangrijk professioneel of privé evenement? Of wilt u een speciaal moment in uw leven geportretteerd hebben? Als het antwoord ja is , kijk dan niet verder en neem nu contact op! ------------------------------------------------------------------------------------------------My name is Melanie, originally from France, I have lived and traveled different places before landing by a lovely canal in Amsterdam in 2003.I’m a passionate and enthusiastic event photographer who focuses on capturing the memorable essence of each event.I offer imagery with a vibrant twist to my clients. Over the years, I've developed a style of imagery that has real heart & soul.My goal is to help people building their image, authentically, and bring a story to life with creative and thoughtful photos.I had the pleasure to cover several public, private or professional events as well as weddings.I regularly take part in professional meetings at film festivals such as the Rotterdam International Film Festival or the Nederlands Film Festival in UtrechtWould you like to capture and document the atmosphere, the emotions, the feelings of a crucial professional or private event, a memory of your visit to Amsterdam or a moment of your life?  If the answer is yes, then don't look any further and contact me now!

10
Melanie Lemahieu Fotoshoot vrijgezellenfeest 0
Melanie Lemahieu Fotoshoot vrijgezellenfeest 1
Melanie Lemahieu Fotoshoot vrijgezellenfeest 2
Melanie Lemahieu Fotoshoot vrijgezellenfeest 3
Melanie Lemahieu Fotoshoot vrijgezellenfeest 4
Melanie Lemahieu Fotoshoot vrijgezellenfeest 5
Melanie Lemahieu Fotoshoot vrijgezellenfeest 6
Melanie Lemahieu Fotoshoot vrijgezellenfeest 7
Melanie Lemahieu Fotoshoot vrijgezellenfeest 8
Melanie Lemahieu Fotoshoot vrijgezellenfeest 9
Melanie Lemahieu Fotoshoot vrijgezellenfeest 10
Melanie Lemahieu Fotoshoot vrijgezellenfeest 11
5 ideeën voor een vrijgezellenfotoshoot

5 ideeën voor een vrijgezellenfotoshoot

Een vrijgezellenfeest organiseren is superleuk om te doen. Als je eenmaal een datum hebt waarop iedereen kan, begint het met het bedenken van de activiteiten. Het is natuurlijk afhankelijk van het budget wat de mogelijkheden zijn. Gemiddeld wordt er per persoon ongeveer 20 euro per activiteit uitgegeven.Wanneer je met een groep bent kan je een hele leuke fotoshoot doen. Een fotoshoot waar alle v...Lees de hele blog

5 ideeën voor een vrijgezellenfotoshoot
Chantal Pouwels

Fotograaf Chantal in Amersfoort.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Kinderfotografie

Toen mijn vader zijn eerste digitale camera kocht, kreeg ik snel de smaak van het fotograferen te pakken. Ik wist gelijk dat ik hier iets mee wilde doen. Daarom volgde ik de fotografie-opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en begon ik voor mijzelf. De afgelopen jaren heb ik steeds meer ontdekt wat mijn stijl is, niet te veel poespas en lekker kleurrijk. Ik fotografeer mensen graag zoals ze zijn en laat daarbij het liefst hun mooiste kant zien.

Chantal Pouwels Fotoshoot vrijgezellenfeest 0
Chantal Pouwels Fotoshoot vrijgezellenfeest 1
Chantal Pouwels Fotoshoot vrijgezellenfeest 2
Chantal Pouwels Fotoshoot vrijgezellenfeest 3
Chantal Pouwels Fotoshoot vrijgezellenfeest 4
Chantal Pouwels Fotoshoot vrijgezellenfeest 5
Chantal Pouwels Fotoshoot vrijgezellenfeest 6
Chantal Pouwels Fotoshoot vrijgezellenfeest 7
Chantal Pouwels Fotoshoot vrijgezellenfeest 8
Chantal Pouwels Fotoshoot vrijgezellenfeest 9
Chantal Pouwels Fotoshoot vrijgezellenfeest 10
Chantal Pouwels Fotoshoot vrijgezellenfeest 11
Ramon Staf

Fotograaf Ramon in Breda.

O.a. Bruidsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Fotoshoot vrijgezellenfeest

Ik ben begonnen uit passie voor het vak fotografie als een hobby. Nu heb ik van mijn hobby, mijn werk gemaakt en dat bevalt me helemaal prima!! 

Ramon Staf Fotoshoot vrijgezellenfeest 0
Ramon Staf Fotoshoot vrijgezellenfeest 1
Ramon Staf Fotoshoot vrijgezellenfeest 2
Ramon Staf Fotoshoot vrijgezellenfeest 3
Ramon Staf Fotoshoot vrijgezellenfeest 4
Ramon Staf Fotoshoot vrijgezellenfeest 5
Ramon Staf Fotoshoot vrijgezellenfeest 6
Ramon Staf Fotoshoot vrijgezellenfeest 7
Ramon Staf Fotoshoot vrijgezellenfeest 8
Ramon Staf Fotoshoot vrijgezellenfeest 9
Ramon Staf Fotoshoot vrijgezellenfeest 10
Hoe werkt Happix

Waarom kiezen voor je fotoshoot van een vrijgezellenfeest via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele groepsfotograaf in jouw regio. Zo hoef jij nooit lang te zoeken naar de fotograaf die bij jou en jouw favoriete vrijgezel past! Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen voor een vrijgezellenfotoshoot, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Lees hieronder onze tips voor het mooiste resultaat!

Je hebt alles al geregeld: een thema, leuke activiteiten en waarschijnlijk het één en ander dat de gelukkige misschien niet geheel zal waarderen - het hoort erbij. Vaak wordt het laatste belangrijke punt vergeten: de fotograaf. Wat achterblijft zijn jolige selfies en moeite met een origineel cadeau. Er is een hele gemakkelijke manier om beide punten in één keer aan te pakken. Je kunt er namelijk voor kiezen om de gemaakte foto´s te bundelen in een (digitaal) album of uit te printen op bijvoorbeeld canvas. Maak het onvergetelijk!

Tips voor een vrijgezellen fotoshoot

- Pak een fotograaf die het meest aansluit bij de wensen van de gelukkige, de foto’s zijn immers voor hem/haar
- Licht de fotograaf in over het thema, dan hoeft de fotograaf wat minder op te vallen
- Als je een planning van de dag hebt, maak dat van te voren bekend aan de fotograaf
- Heb vooral plezier en bezorg het vrijgezel een dag om nooit te vergeten!

Over Happix


Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.

Cookies... Lekker!

Wij zorgen ervoor dat jij de fotograaf vindt die bij jou past. Daarvoor gebruiken we diverse technieken zoals bijvoorbeeld cookies. We zien zo hoe mensen klikken en wat ze op welke plaats doen. Soms is er een koppeling met systemen van anderen. Zo kunnen wij of reclamepartners jou op onze website of daarbuiten een goed aanbod doen.

Per type fotografie maken we klantprofielen. Deze profielen en de data waarop die gebaseerd zijn gebruiken we binnen en buiten onze website, bijvoorbeeld voor campagnes op social media of door ze te combineren met andere data zodat we je nog preciezer kunnen helpen.

Fotografie is emotie, dus zijn we zuinig op jouw gegevens. We gebruiken ze alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Ze worden gedeeld met je fotograaf en gebruikt om met jou in contact te blijven. Ga je verder op onze website? Dan ben je hiermee akkoord.

Wil je alles nog eens nalezen? Lees de gebruikersvoorwaarden en cookieverklaring.

chatIcon