Fotoreportage


Vergelijk fotoreportage op prijs, stijl en reviews ✓ 1340 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Ben je op zoek naar een fotoreportage waarin jij jouw verhaal kwijt kan? Je kunt een fotoreportage kiezen voor veel verschillende onderwerpen. Wat het onderwerp ook is, je bent bij Happix verzekerd van een professionele fotograaf die bij jou past. Wij hebben namelijk het grootste aanbod van fotografen in jouw regio. Een fotoreportage kan zowel in een studio plaatsvinden als op locatie. Genoeg mogelijkheden! Denk aan een reportage van de verjaardag van je moeder, een speelfestijn van je kind of een bruidsreportage. Lees hieronder ook een aantal tips om jouw fotoreportage goed door te komen, wat het onderwerp ook is.

Wat krijg ik als ik mijn fotoreportage via Happix boek?

 • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
 • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
 • Een fotoreportage duurt minimaal een uur tot maximaal acht uur. 

Anderen beoordelen Fotoreportage door Happix fotografen met

Beoordeling: 9,7 / 10 - 7 reviews
Reinier de Vlaam

Fotograaf Reinier in Breda.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Fotograferen is geen beroep, het is een passie. Al ruim 15 jaar ben ik zelfstandig fotograaf. Door passie, opleiding, meedraaien met toppers in het vak én ruime ervaring kunt u op mij rekenen voor het maken van de top beelden die u nodig heeft: Of het nu gaat om een huwelijksreportage of een bedrijfsreportage, een (editorial) portret of één voor social media, of een documentair project; Ik sta op locatie of in de studio te allen tijden voor top kwaliteit en creativiteit.Ik daag u uit contact met mij op te nemen en uw wensen aan mij voor te leggen.

10
Reinier de Vlaam Fotoreportage 0
Reinier de Vlaam Fotoreportage 1
Reinier de Vlaam Fotoreportage 2
Reinier de Vlaam Fotoreportage 3
Reinier de Vlaam Fotoreportage 4
Reinier de Vlaam Fotoreportage 5
Reinier de Vlaam Fotoreportage 6
Reinier de Vlaam Fotoreportage 7
Reinier de Vlaam Fotoreportage 8
Reinier de Vlaam Fotoreportage 9
Reinier de Vlaam Fotoreportage 10
Reinier de Vlaam Fotoreportage 11
Nico van Ganzewinkel

Fotograaf Nico in Vianen.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Partyfotografie

Altijd wachten op de mogelijkheid om een betere plaat te schieten dan de de conculega's

8,6
Nico van Ganzewinkel Fotoreportage 0
Nico van Ganzewinkel Fotoreportage 1
Nico van Ganzewinkel Fotoreportage 2
Nico van Ganzewinkel Fotoreportage 3
Nico van Ganzewinkel Fotoreportage 4
Nico van Ganzewinkel Fotoreportage 5
Nico van Ganzewinkel Fotoreportage 6
Nico van Ganzewinkel Fotoreportage 7
Nico van Ganzewinkel Fotoreportage 8
Nico van Ganzewinkel Fotoreportage 9
Nico van Ganzewinkel Fotoreportage 10
Nico van Ganzewinkel Fotoreportage 11
Fotoshoot: wat kun je verwachten?

Fotoshoot: wat kun je verwachten?

Wat gebeurt er voor, tijdens en na een fotoshoot? In deze blog leggen we je uit waar je van te voren aan moet denken en wat je kunt verwachten.Natuurlijk verloopt de fotoshoot zelf in ieder geval anders. Het is afhankelijk van jou, jouw wensen en de fotograaf die je inhuurt.Door: Marcel van BerkelVoorbereidingGa je voor een loveshoot, een zakelijke fotoshoot of een newborn fotoshoot? Eig...Lees de hele blog

Fotoshoot: wat kun je verwachten?
Ronald de Jong

Fotograaf Ronald in Koedijk.

O.a. Bruidsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

Het eerste dat ik hoor als ik iemand ontmoet die ik ga fotograferen is: 'Ik ben niet fotogeniek hoor.' Bijna zonder uitzondering. Maar dat wil niet zeggen dat dat waar is. Ik denk dat de meeste mensen bedoelen dat ze niet graag voor de camera staan. En dat begrijp ik heel goed. Dat is ook lastig en ongemakkelijk.Het is mijn taak om toch de foto(s) te maken waar ze tevreden mee zijn. Het ongemak moet niet tot op de foto doordringen. En ik doe dat op mijn eigen manier. Vaak eerst een kop koffie of thee, even praten om het ijs een beetje te breken.Ik zeg niet dat het ongemak altijd weg is maar ik weet dat er ook altijd momenten zijn tijdens de fotoshoot dat de gedachten even niet bij die camera zijn, dat de gedachten even naar iets anders gaan. En dat zijn de momenten waar ik naar op zoek ben.Ik maak profielfoto's voor sociale media, zowel bij mij thuis, als op locatie bij de klant. En ik maak reportages, zowel zakelijke, persoonlijke en bruidsreportages.Wat zijn zakelijke reportages? Dat zijn reportages waarbij ik bijvoorbeeld journalistieke foto's maak van een evenement. Op mijn website zijn foto's te zien van een ZZP-evenement en een zakenvrouwenborrel bij een modemerk.Wat zijn persoonlijke reportages? Dat zijn reportages waarbij ik iemand volg. Voor korte of langere tijd. Ik heb bijvoorbeeld een aantal dagen een danseres gevolgd.Bruidsreportages spreken voor zich. Even persoonlijk. In 2015 overleed mijn vriendin aan de gevolgen van borstkanker. Toevallig had ik een paar maanden voor haar overlijden een serie portretten van haar gemaakt. Eigenlijk omdat ik fototechnisch een paar dingen wilde proberen. En die foto's zijn nu mijn kostbaarste bezit. Ik begreep opeens hoe belangrijk het is om foto's te hebben van mensen die niet lang meer in de buurt zullen zijn. Daarom maak ik persoonlijke portretten. Vorig jaar heb ik ongeveer dertig mensen 'Kwetsbaar' op de foto gezet, voor een eigen project, omdat ik mijzelf heel kwetsbaar voelde. Dat was prachtig. Ik had mooie gesprekken en kwam tot foto's met een verhaal.Dat is waarom ik persoonlijke portretten aanbied. Geen vluchtige profielfoto maar een portret met meer inhoud, een verhaal. Een herinnering voor altijd aan een bepaald moment, een belangrijke periode in je leven, of een dierbare persoon.Daarom ga ik ook rouwreportages maken. Ik wil foto's maken die ertoe doen.

Ronald de Jong Fotoreportage 0
Ronald de Jong Fotoreportage 1
Ronald de Jong Fotoreportage 2
Ronald de Jong Fotoreportage 3
Ronald de Jong Fotoreportage 4
Ronald de Jong Fotoreportage 5
Ronald de Jong Fotoreportage 6
Ronald de Jong Fotoreportage 7
Ronald de Jong Fotoreportage 8
Ronald de Jong Fotoreportage 9
Ronald de Jong Fotoreportage 10
Ronald de Jong Fotoreportage 11
Jet van Gaal

Fotograaf Jet in Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

"Fotografie is voor mij een medium waarmee ik mijn nieuwsgierigheid, de wereld en de mensen om mij heen kan ontdekken en deze kan uitwerken tot verhalen."Verhalen verbinden mensen en doormiddel van beeld versterk je deze verhalen en de emotie die hier met zich mee brengt. Met deze verhalen leren we elkaar iets en dat is mijn doel met mijn fotografie. Belangrijk vind ik om de verhalen op een positieve manier onder de aandacht te brengen en de kracht van de mensen te laten zien. Mijn specialisatie is portret en documentaire- reportage fotografie. Denk hierbij aan bedrijfs evenementen, reportages en portretten maar ook bruiloften of persoonlijke portretten voor o.a artisten, dansers of gewoon voor jou zelf. 

8,8
Jet van Gaal Fotoreportage 0
Jet van Gaal Fotoreportage 1
Jet van Gaal Fotoreportage 2
Jet van Gaal Fotoreportage 3
Jet van Gaal Fotoreportage 4
Jet van Gaal Fotoreportage 5
Jet van Gaal Fotoreportage 6
Jet van Gaal Fotoreportage 7
Jet van Gaal Fotoreportage 8
Jet van Gaal Fotoreportage 9
Jet van Gaal Fotoreportage 10
Jet van Gaal Fotoreportage 11
Ilona Hendriks

Fotograaf Ilona in Deventer.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Social media fotografie

Ik ben fotograaf geworden omdat ik met mijn foto's wil bijdragen aan het doel van de ander. Mijn blik op de wereld en op de boodschap van mijn opdrachtgevers leiden tot een mooie foto, zowel met als zonder mensen. Foto's die bijdragen aan het verhaal dat jij te vertellen hebt, foot's die jouw doel ondersteunen.

Ilona Hendriks Fotoreportage 0
Ilona Hendriks Fotoreportage 1
Ilona Hendriks Fotoreportage 2
Ilona Hendriks Fotoreportage 3
Ilona Hendriks Fotoreportage 4
Ilona Hendriks Fotoreportage 5
Ilona Hendriks Fotoreportage 6
Ilona Hendriks Fotoreportage 7
Ilona Hendriks Fotoreportage 8
Ilona Hendriks Fotoreportage 9
Ilona Hendriks Fotoreportage 10
Ilona Hendriks Fotoreportage 11
Arthur van Leeuwen

Fotograaf Arthur in Duiven.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Beste mensen mijn naam is Arthur, ik werk als zelfstandig fotograaf.In 1995 heb ik mijn diploma behaald van de fotovakschool te Apeldoorn en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen in Duiven, dat ligt vlakbij Arnhem.Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van bruidsreportages, portretten, modellen/glamour, bedrijfsfotografie, waar ook 360 gradenfotografie bij hoort en natuurlijk kan ik ook een virtuele rondleiding maken, straatfotografie, productfotografie en landschapsfotografie.Ik vind fotografie een heerlijk vak: waarom?Omdat het erg afwisselend is, je hebt altijd te maken met verschillende mensen of situaties.Een bruidsreportage is voor mij heerlijk om te doen omdat je mensen daar heel blij mee kan maken, maar ik kan ook mijn eigen creativiteit er in kwijt en dat vindt ik erg belangrijk.Ook de zakelijke markt is interessant om vast te leggen.Mensen fotograferen die bezig zijn met hun vak of waar ze goed in zijn.Een virtuele rondleiding is vooral interessant voor bedrijven, winkels, campings, horecagelegenheden e.d. die met trots hun bedrijf willen laten zien aan hun klanten.Het mooie van zo'n virtuele rondleiding is dat je een stukje film er in kan verwerken, je producten die je extra aandacht kan geven, maar ook een Google kaart waar het bedrijf zich bevind kan je erin verwerken.Modellen en glamour fotografie is ook fantastisch om te doen.Ik doe dat zoals al mijn foto-opdrachten met veel enthousiasme en dat enthousiasme slaat vaak over naar het model of bruidspaar, dus naar degene die ik moet portretteren, juist dan komen ze zelfverzekerd en vele malen beter op de foto.Willen ze visagie erbij dat kan natuurlijk ook tegen een kleine bij betalijng.Landschapsfotografie is ontspannend en ik doe dat graag, je kan uren lopen voor die ene foto met het juiste licht of onderwerp.Straatfotografie is een beeldverhaal proberen te vertellen met 1 á 2 foto's zonder inmenging van mij als fotograaf. Straatfotografie laat ik meestal in zwart/wit zien, omdat kleur afleid van het onderwerp.Ook de nabewerking van de foto's in Photoshop is belangrijk en ook daar besteed ik veel zorg aan. Ik wil altijd een perfect product afleveren.Ik sta altijd open voor vernieuwende ideeën.

Arthur van Leeuwen Fotoreportage 0
Arthur van Leeuwen Fotoreportage 1
Arthur van Leeuwen Fotoreportage 2
Arthur van Leeuwen Fotoreportage 3
Arthur van Leeuwen Fotoreportage 4
Arthur van Leeuwen Fotoreportage 5
Arthur van Leeuwen Fotoreportage 6
Arthur van Leeuwen Fotoreportage 7
Arthur van Leeuwen Fotoreportage 8
Arthur van Leeuwen Fotoreportage 9
Arthur van Leeuwen Fotoreportage 10
Arthur van Leeuwen Fotoreportage 11
Nienke Meek

Fotograaf Nienke in Abcoude.

O.a. Familiefotografie, Kinderfotografie en Portretfotografie

Mijn specialisatie is portretfotografie.Het liefst maak ik portretten van mensen op locatie zoals ze zijn, puur en zonder opsmuk. Deze totaalportretten van mensen waarbij een detail uit de leefomgeving evenveel zegt als het beeld van de de geportretteerde(n), vertellen een verhaal. Het maken van portretten in mijn studio behoort ook tot de mogelijkheden.Tijdens de shoot neem ik de tijd om ze een band te creëren met de geportretteerde(n). Ooit zei een klant over mij: Nienke is door haar betrokkenheid in staat door te dringen tot de intimiteit en deze op realistische wijze weer te geven.Mijn motto is : Less is more!

Nienke Meek Fotoreportage 0
Nienke Meek Fotoreportage 1
Nienke Meek Fotoreportage 2
Nienke Meek Fotoreportage 3
Nienke Meek Fotoreportage 4
Nienke Meek Fotoreportage 5
Nienke Meek Fotoreportage 6
Nienke Meek Fotoreportage 7
Nienke Meek Fotoreportage 8
Nienke Meek Fotoreportage 9
Nienke Meek Fotoreportage 10
Nienke Meek Fotoreportage 11
Jorinde Brandligt

Fotograaf Jorinde in De Bilt.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

Mijn drijfveer is dat ik wil vastleggen hoe gepassioneerd mensen met hun werk bezig kunnen zijn. Het moment dat ze doen waar hun passie ligt vind ik mooi om te zien, mensen worden dan heel zelfverzekerd en gaan staan helemaal in hun kracht, dat wil ik vastleggen. Verder heb ik liefde voor mooi licht, soms is dat zelf gemaakt licht dmv van flitsers en soms is dat gewoon mooi omgevinglicht. Dat kan van de zon komen maar ook van lampen of van een bepaalde inval van licht. Ik hou van de wat meer creatieve fotografie dus liever niet recht toe recht aan maar met mooie onscherpe achtergrond of juist voorgrond. Ik probeer mensen altijd in hun kracht te fotograferen, daarvoor is het belangrijk dat de persoon op zijn gemak is en het gevoel heeft dat hij inspraak heeft. Dat is bij ook altijd het geval. Een shoot doen we samen, jij verteld mij welke uitstraling de foto's moeten hebben en dan gaan we samen brainstormen over mogelijkheden. ZIn in!

Jorinde Brandligt Fotoreportage 0
Jorinde Brandligt Fotoreportage 1
Jorinde Brandligt Fotoreportage 2
Jorinde Brandligt Fotoreportage 3
Jorinde Brandligt Fotoreportage 4
Jorinde Brandligt Fotoreportage 5
Jorinde Brandligt Fotoreportage 6
Jorinde Brandligt Fotoreportage 7
Jorinde Brandligt Fotoreportage 8
Jorinde Brandligt Fotoreportage 9
Jorinde Brandligt Fotoreportage 10
Jorinde Brandligt Fotoreportage 11
Aneta a.j Chocholak

Fotograaf Aneta in Rotterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Ik fotografeer graag mensen. Ik doe dat het liefst op de belangrijkste momenten van hun leven; zwangerschap, newborn, als ze verliefd zijn of als ze gaan trouwen. Maar ieder moment in jouw leven leent zich voor een fotoshoot. Het leven is te kort om niet te fotograferen.In mijn fotografie zit veel passie, creativiteit en energie. Iedere klant behandel ik individueel. Ik heb bijzonder veel attributen voor unieke fotosessies. Ik besteed zoveel tijd als nodig voor een prachtige fotoshoot.Behalve mijn studio ken ik de meest unieke plekken. Ik ben onderscheidend en ik hanteer alle smaken en stijlen. Tijdens een fotoshoot kunnen wij ook stijlen combineren. Om mijn fotoshoots bereikbaar voor iedereen te houden hanteer ik lage prijzen.Verder ontzorg ik mijn klanten. Behalve honderden meest originele attributen zoals zwangerschapsjurken, speelgoed, kostuums, Cake Smash taarten, achtergronden kun je bij mij terecht voor visagie en haarstyling. Je kunt bij mij terecht in mijn studio, bij jou thuis, op de door jou aangewezen locatie of in de natuur. Ik ken veel verrassende plekken voor een unieke fotosessie.Mijn studio is geopend van 09:00 tot 22:00 uur. Ik ben ook open in het weekend en op feestdagen. Je betaalt geen weekend-, avond- of feestdagtoeslag.

9,7
Aneta a.j Chocholak Fotoreportage 0
Aneta a.j Chocholak Fotoreportage 1
Aneta a.j Chocholak Fotoreportage 2
Aneta a.j Chocholak Fotoreportage 3
Aneta a.j Chocholak Fotoreportage 4
Aneta a.j Chocholak Fotoreportage 5
Aneta a.j Chocholak Fotoreportage 6
Aneta a.j Chocholak Fotoreportage 7
Aneta a.j Chocholak Fotoreportage 8
Aneta a.j Chocholak Fotoreportage 9
Aneta a.j Chocholak Fotoreportage 10
Aneta a.j Chocholak Fotoreportage 11
Hans van Van Rhoon

Fotograaf Hans in Rotterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Uitvaartfotografie

Passie voor fotografie. eerst was dat de reisfotografie, later meer reportage- en vooral documentaire fotografie. 

Hans van Van Rhoon Fotoreportage 0
Hans van Van Rhoon Fotoreportage 1
Hans van Van Rhoon Fotoreportage 2
Hans van Van Rhoon Fotoreportage 3
Hans van Van Rhoon Fotoreportage 4
Hans van Van Rhoon Fotoreportage 5
Hans van Van Rhoon Fotoreportage 6
Hans van Van Rhoon Fotoreportage 7
Hans van Van Rhoon Fotoreportage 8
Hans van Van Rhoon Fotoreportage 9
Hans van Van Rhoon Fotoreportage 10
Hans van Van Rhoon Fotoreportage 11
Hoe werkt Happix

Waarom kiezen voor je fotoreportage via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen die fotoreportages verzorgen. Wij zijn de enige die jou een reportage kunnen garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Het kiezen van de fotograaf wordt ook nog eens extra gemakkelijk gemaakt door onze visuele keuzehulp. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoreportage een succes te maken.

Wij hebben een lijstje voor je opgesteld waar jij rekening mee kunt houden als je een fotoreportage op wilt gaan zetten. Er zijn namelijk gigantisch veel mogelijkheden! Zoals eerder benoemd kan dit een bruidsreportage inhouden of juist een dagje weg met het gezin. Het is hoe dan ook een mooie herinnering aan een tijd die voorbij vliegt. Het is dan ook prettig als er niet één persoon telkens de foto's maakt en daardoor wordt buitengesloten van de gemaakte kiekjes. Wij hebben voor je reportage een aantal tips op een rij gezet. De meeste fotoreportages vinden plaats op locatie, daar zijn deze tips dan ook op gebaseerd. Wij hopen dat jij hier iets aan hebt! 

10 tips voor je fotoreportage

 • Kies voor een locatie die bij jou past. Ga niet voor industrieel terrein als je natuurliefhebber bent.
 • Zoek niet te ver, het kan net zo goed een locatie om de hoek zijn.
 • Vind je het lastig? Ga Google Maps af voor de mooiste verstopte parels.
 • Als de shoot buiten is, is het weersgevoelig. Houd rekening met de seizoenen.
 • Maak een mood board, een verzameling foto’s die jij fantastisch vindt voor jouw reportage.
 • Neem muziek mee. Je kunt je door deze muziek veel meer op je gemak voelen tijdens de reportage.
 • Vraag bij de fotograaf na wat voor make-up goed werkt in de gekozen setting.
 • Neem verschillende setjes kleding mee waar jij je helemaal comfortabel in voelt.
 • Wat je shoot ook is, accessories geven aan hoe jij bent en wat jouw passie is. Deel het!

Over Happix


Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.

Cookies... Lekker!

Wij zorgen ervoor dat jij de fotograaf vindt die bij jou past. Daarvoor gebruiken we diverse technieken zoals bijvoorbeeld cookies. We zien zo hoe mensen klikken en wat ze op welke plaats doen. Soms is er een koppeling met systemen van anderen. Zo kunnen wij of reclamepartners jou op onze website of daarbuiten een goed aanbod doen.

Per type fotografie maken we klantprofielen. Deze profielen en de data waarop die gebaseerd zijn gebruiken we binnen en buiten onze website, bijvoorbeeld voor campagnes op social media of door ze te combineren met andere data zodat we je nog preciezer kunnen helpen.

Fotografie is emotie, dus zijn we zuinig op jouw gegevens. We gebruiken ze alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Ze worden gedeeld met je fotograaf en gebruikt om met jou in contact te blijven. Ga je verder op onze website? Dan ben je hiermee akkoord.

Wil je alles nog eens nalezen? Lees de gebruikersvoorwaarden en cookieverklaring.

chatIcon