Loading...

Auto's & Motoren


Auto’s en motoren fotograferen, het heeft altijd iets stoers. De foto’s zijn tijdloos en gaan jou nog veel plezier beleven. Is de bedrijfsauto net bestickerd of heb je een nieuw model op de markt gebracht?

Jonathan

Fotograaf Jonathan uit Nispen.

O.a. Interieurfotografie en Auto's & Motoren

Fotografie is voor mij een manier van verreiking. Door het vastleggen van beelden aan de hand van mijn ideeën komen er uiteenlopende resultaten uit voort. Fotografie is in mijn beleving hierdoor naast dat het leuk is om te doen nog veel mooier.

Andrew

Fotograaf Andrew uit Delft.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Met fotografie kan je zo creatief zijn als je wil, er zijn geen beperkingen. Het hangt allemaal van jezelf af hoe je het beeld vastlegt met je camera.

Melissa

Fotograaf Melissa uit Hoorn.

O.a. Auto's & Motoren

Ieder persoon is uniek. Hij of zij kent zijn eigen krachten en mooie eigenschappen het beste. Wat is er dan toffer om dat over te brengen op beeld en te stralen als de persoon die jij bent!?.... Daar ben ík voor om dat vast te leggen!  Misschien denk je dat je helemaal niet goed op foto's kan staan, maar ik laat je zien dat jij dat wél kan. We gaan te werk op de manier waar jij je het prettigste bij voelt. Hou je niet van poseren? Helemaal niet erg! Praat lekker met mij en ik schiet wel tussendoor. De spontane momenten zijn namelijk het leukst! Voor poseren hoef je echt geen model te zijn. Een hand onder je kin of even je rug wat rechter, kan al een heel verschil maken.   Voor de locatie kunnen we naar jouw favoriete plekje in je eigen huis of lekker naar buiten met de zon op je gezicht. Alles kan, als jij je maar prettig voelt! Op die manier kan jij heerlijk jezelf zijn en ik kan jou verzekeren dat jij dat ook kan overbrengen op de camera! Ik sta er ook voor open om voorafgaand de persoon al een beetje te leren kennen, om zo een indruk te krijgen wie jij bent, waar je voor staat en hoe ik jou zo 'jij' mogelijk op de foto kan zetten. Heb je juist zin in wat meer gekkigheid? Dan sta ik er ook zeker voor open om mijn creativiteit los te gooien en samen wat tofs te creëren, om net dat extraatje te geven aan je (nieuwe) portfolio!    Heeft mijn verhaal hierboven jou overtuigd? Wacht dan niet langer en huur mij in als jouw fotografe!

Mark

Fotograaf Mark uit Ede.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Fotograferen is mijn grootste passie. In mijn jeugd was ik ook altijd in de weer met een camera.Met een ouderwetse spiegelreflexcamera waar nog rolletjes in gaan. Toen ook een workshop gevolgd om in de doka te kunnen werken. Later overgestapt naar digitaal. Doordat ik steeds meer begon te fotograferen en steeds meer vraag kreeg om foto's te maken ben ik voor mezelf begonnen.Naast mijn eigen werk als fotograaf, ben ik ook in dienst bij een drijf als fotograaf.

Stefano

Fotograaf Stefano uit Rotterdam.

O.a. Auto's & Motoren

Vol van passie en creativiteit vertaal ik beleving naar een commercieel resultaat. Iedere auto is sensationeel in zijn klasse. Of het nu gaat om een geruisloze elektrische auto of het geraas van een krachtige V8. Voor mij betekent automotive fotografie dat het ultieme gevoel in één oogopslag zichtbaar is. Ongetwijfeld staat de beleving van een auto in alle gevallen centraal.

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.