Loading...
Ipad Portrait

Vastgoed fotografie

Het thema vastgoed fotografie bestaat uit zes categorieën, namelijk: Google Street View - 360, vastgoed fotografie, interieurfotografie, architectuurfotografie, drone fotografie en hoogte fotografie. Op deze pagina vind je meer informatie over deze categorieën. Je kunt foto’s bekijken, lezen over vastgoed fotografie en zoeken naar de fotograaf die het best bij jou past.

Google Street View – 360

Verbeter de zichtbaarheid van je bedrijf met een hoogwaardige 360-graden virtuele rondleiding. Deze virtuele tour kan gebruikt worden op je website, in Google Street View of in een bedrijfspresentatie.

Vastgoed fotografie

Het is een hele kunst om je vastgoed op de juiste manier vast te leggen zodat het aantrekkelijk is voor de markt. Vastgoed fotografie is een gepaste ondersteuning bij de verkoop van je vastgoed op Funda of door de makelaar.

Interieurfotografie

Interieur fotograferen gaat om meer dan je in eerste plaats vermoed. Je kunt hierbij denken aan de juiste lichtinval, invalshoek, ruimte, details en het overzicht. Het is een mooie uitdaging om de ziel van vastgoed vast te leggen in een foto.

Architectuurfotografie

Een goede architectuurfotograaf heeft zowel uitgebreide kennis van buitenfotografie als van architectuur. Hij/zij legt tot in detail met de juiste belichting en invalshoek vast wat het gebouw zo uniek maakt, zowel van de binnenkant en de buitenkant. 

Hoogte fotografie

Hoogte fotografie zorgt voor een geheel ander perspectief. De fotograaf gebruikt een statief tot zeven meter hoogte. Dit geeft een andere en vernieuwende kijk op gebouwen. In het vastgoed en voor tuin- en landschapsarchitecten is hoogte fotografie onmisbaar.

Drone fotografie

Een drone met camera wordt steeds populairder en dat is niet zo gek! Er zijn hier ongelooflijk mooie beelden mee te maken tegen aantrekkelijk prijzen. Je kunt van grote hoogte de mooiste foto's laten schieten van je bedrijf, een landschap of wijk. 

Wat krijg ik dan?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
  • Ze zijn exclusief BTW.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
  • Je mag je foto's vrij gebruiken.

Bekijk de 5 meest gekozen Vastgoed fotografie fotografen

Fotograaf Jeroen

0 review

Ervaring: 10 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Fotograaf Cassander

0 review

Ervaring: 12 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Fotograaf Darren

0 review

Ervaring: 8 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Fotograaf Martin

0 review

Ervaring: 24 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Fotograaf Jakob

0 review

Ervaring: 8 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1425+ fotografen

2. Check gratis hun beschikbaarheid en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


sprout
bnr
pf
nbr
emerce
bn
  • sprout
  • bnr
  • pf
  • nbr
  • emerce
  • bn

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.