Loading...

Tuin & Botanisch


Een prachtige fotoreportage een tuin, waarin de sfeer volledige gevat is. Je kunt hierbij het ontwerp van tuinarchitect terugvinden of juist de kleine details van de bijzondere planten en bloemen.

Anneke

Fotograaf Anneke uit Hoogland.

O.a. Natuurfotografie, Landschapsfotografie en Tuin & Botanisch

Op vakantie fotograferen doe ik graag, uiteraard fotografeer ik dan vooral planten, bloemen en tuinen....dat is immers mijn grootste passie. Maar ik zou mezelf tekort doen wanneer ik mij hiertoe zou beperken en zodoende fotografeer ik ook landschap, natuur en stedelijke omgeving en let daarbij vooral op sfeer. De vakanties gaan meestal naar Frankrijk, mijn foto's zijn dan ook vooral genomen in dit land. Ik heb o.a. foto's gemaakt in de Dordogne, de Bourgogne en de Correze. Zo mogelijk bezoek ik hier ook open tuinen. In de diverse steden en ook in de kleine plaatsjes is echter ook veel moois te zien, van prachtige stenen trappen, begroeid met varentjes tot kleurig ingeplante bloemperken. Speciale tuinreizen maak ik naar Engeland, van meerdere Engelse tuinen heb ik beeldmateriaal. Denk aan Sissinghurst, West Dean en Sussex Prairie Gardens. Heb je belangstelling voor foto's uit mijn archief of wil je graag meer zien, neem dan contact met mij op.

Henk

Fotograaf Henk uit Culemborg.

O.a. Modelfotografie, Concertfotografie en Tuin & Botanisch

Bloemen en planten verbergen een groot geheim. Met macro en close-up fotografie lukt het om dit geheim te ontrafelen. Door een bloem van heel dichtbij te fotograferen komen de mooieste details te voorschijn, details die voor het blote oog niet zichtbaar zijn.

10
Wietze

Fotograaf Wietze uit VORDEN.

O.a. Sportfotografie, Foodfotografie en Natuurfotografie

Als ik de natuur in ga om foto's te maken weet ik niet van te voren wat ik tegen kom en hoe de compositie zal zijn van de fotos die ik maak. Ik maakt foto's van natuurlijke aard die onbewerkt zijn. de compositie en kleuren zijn zoals ik ze echt in de natuur ben tegengekomen. Soms heb je objecten die bewegen welke wat meer snelheid vragen van de maak van de foto. Andere fotos, zoals bloemen geven je wat meer tijd om de juiste compositie te krijgen en belichting.

René

Fotograaf René uit Zaandam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Architectuurfotografie

Mijn fascinatie voor fotografie begon al op de middelbare school. Het verwonderde mij dat je wel op beeld kon vastleggen wat je had gezien of had meegemaakt maar dat het een stuk lastiger was het beeld een gevoelswaarde mee te geven. Dat is dan ook mijn drijfveer in de fotografie; naast het vastleggen van het beeld ook een boodschap in het beeld vastleggen. Na een beroepsopleiding tot fotograaf ben ik hiermee aan de slag gegaan. Als fotograaf ben je meestal als solist werkzaam, ik heb echter gemerkt dat mijn werk op verschillende momenten een enorme boost kreeg, als lid van een (internationale) beroepsorganisatie en het contact met collega's. Dit zijn beiden een enorme stimulans (geweest) om mijzelf te verbeteren.

Lucie

Fotograaf Lucie uit Breukelen.

O.a. Productfoto's Webshop, Foodfotografie en Interieurfotografie

Ik krijg energie om mooi eten op de foto te zetten. Een bepaalde stijl, gevoel en het er zo laten uitzien dat je het direct wilt opeten. Ook vind ik het een uitdaging om er een verhaal in te creeeren. Dit doe ik door het gebruik van bijvoorbeeld handen, het spelen met licht en het gebruik van verschillende fotoprops.Naast food fotograaf ben ik ook foodstylsite en prop styliste. Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende achtergronden, servies en bestek.

Paulien

Fotograaf Paulien uit Nijmegen.

O.a. Fotoreportage, Natuurfotografie en Landschapsfotografie

Ik ben opgeleid als ontwerper in de tuin- en landschapsarchitectuur. Het werken met beelden is binnen de tuin- en landschapsarchitectuur een belangrijk aspect. Hiermee kun je een verhaal vertellen, je visie overbrengen. Paulien combineert dan ook graag haar ervaring als ontwerper met de verzorging van fotografie van en voor projecten in stad (straten, parken & architectuur) en landschap. 

Walter

Fotograaf Walter uit Zwolle.

O.a. Uitvaartfotografie, Sportfotografie en Industriële fotografie

Fotografie is iets magisch. Van geboorte, verjaardagen, trouwen, jubilea tot de uitvaard. Het is persoonlijk en iets blijfends. Om dat voor een familie te doen is heel dankbaar. Ik blijf daarbij op de achtergrond en leg de emotie vast. Dat kan een blik zijn, een arm, maar natuurlijk ook de tranen.

10
Henri

Fotograaf Henri uit Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Kinderfotografie

Fotograferen is samen iets moois maken, het is ideeën uitwisselen met elkaar, zoeken naar het mooie, unieke, bijzondere wat in jou zit. We bespreken samen wat je leuk vindt en nemen er de tijd voor om dingen uit te proberen. Je zult je bij mij altijd op je gemak voelen ook al ben je nog nooit professioneel gefotografeerd. Ik fotografeer vaak bij mensen thuis of in hun buurt, als het weer het toe laat, ga ik vaak met mensen de natuur in of de buurt of hun tuin of ik fotografeer mensen in mijn tuinhuis waar mijn studio is. We gaan eerst met elkaar kletsen zodat we elkaar beter leren kennen zodat we een persoonlijke band opbouwen om in een relaxte sfeer zo mooi mogelijke beelden te maken. Ik kies ervoor om langer met mensen samen te werken dus zul je mij geen afspraken voor een half uur vinden, ik geef de voorkeur om de tijd te nemen en het maximale uit ons samenzijn te halen. 

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.