Loading...

Een fotograaf boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Moeder & Kind

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Ipad Portrait

Alles wat je wilt weten over je Moeder & Kind fotoshootHet thema Moeder & Kind bestaat uit vier categorieën, namelijk: zwangerschapsfotografie, newborn & baby fotografie, kinderfotografie en geboortefotografie. Op deze pagina vind je meer informatie over het verschil tussen de verschillende categorieën. Wellicht is er type fotografie die goed bij jou past op dit moment. Lees meer, bekijk foto's als voorbeeld en boek de fotograaf die het beste bij jou past!

Zwangerschapsfotografie

Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw zwangerschap vastlegt? Geniet van je zwangerschap en laat deze herinnering je bij blijven door middel van zwangerschapsfotografie. Deze unieke periode in je leven kun je niet zomaar voorbij laten gaan.

Geboortefotografie

Geboortefotografie legt de mooiste momenten van de bevalling vast. Een fotoreportage van de geboorte zorgt ervoor dat jij later met je partner en kindje kunt terugkijken op het begin van jullie gezin.

Newborn & baby fotografie

Newborn & baby fotografie is een intiem moment waarbij de eerste momenten van het leven van jouw kindje wordt vastgelegd. Foto’s zijn de tastbare herinneringen waardoor de tijd soms stil lijkt te staan. Newborn en babyfotografie zijn dan ook populaire manieren om deze herinneringen vast te leggen.

Kinderfotografie

Bij kinderfotografie is de sfeer speels en vrolijk. De fotoshoot moet vooral een onvergetelijke en leuke ervaring zijn, voor de kinderen en voor jou. Geen kind is hetzelfde, zo is ook geen fotosessie hetzelfde.

Wanneer je op Happix je fotoshoot boekt, ben je zeker van je zaak! We rekenen namelijk geen reiskosten binnen jouw regio (25km)! Wanneer de fotoshoot niet om de hoek is en de fotograaf moet reizen, dan worden deze kosten automatisch verrekend in de all-in prijs die jij voor je ziet. Je komt bij Happix dus niet achteraf voor verrassingen te staan!


Meest gekozen fotografen

Zwangerschaps fotoshoot

In Enschede

Al voor €75

Fotograaf Quirine

3 reviews

Kinder fotoshoot

In Den-haag

Al voor €75

Fotograaf Lot

Zwangerschaps fotoshoot

In Schiedam

Al voor €195

Fotograaf Caroline

Zwangerschaps fotoshoot

In Bergen-op-zoom

Al voor €100

Fotograaf Corné

Newborn & Baby fotoshoot

In Liempde

Al voor €95

Fotograaf Charlene

Zwangerschaps fotoshoot

In Heerhugowaard

Al voor €85

Fotograaf Stephanie


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1800+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.