Moeder & Kind


Vind direct je Moeder & Kind fotograaf.
Vergelijk op prijs, stijl en reviews ✓ 1376 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief.

Het thema Moeder & Kind bestaat uit vier categorieën, namelijk: zwangerschapsfotografie, newborn & baby fotografie, kinderfotografie en geboortefotografie. Op deze pagina vind je meer informatie over het verschil tussen de verschillende categorieën. Wellicht is er type fotografie die goed bij jou past op dit moment. Lees meer, bekijk foto's als voorbeeld en boek de fotograaf die het beste bij jou past!

Zwangerschapsfotografie

Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw zwangerschap vastlegt? Voor je het weet zijn de negen maanden zwangerschap alweer voorbij. Deze unieke periode in je leven kun je natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan! De shoot is persoonlijk en wordt helemaal gevormd door jouw wensen. 

Newborn & baby fotografie

Newborn fotografie vindt plaats tussen de vierde en veertiende dag na de geboorte van het kind. In deze periode slaapt de pasgeborene veel, waardoor het kind erg gemakkelijk in diverse posities kan worden gelegd. Deze shoot is erg persoonlijk, waarbij attributen ook nog gebruikt kunnen worden. Zo krijg jij de mooiste babyfoto's!

Kinderfotografie

Humor en speelsheid spelen een belangrijke rol in de kinderfotografie. De fotoshoot moet vooral een onvergetelijke en leuke ervaring zijn, voor de kinderen en voor jou! Je kunt ervoor kiezen om de shoot op locatie te doen of in een studio. 

Geboortefotografie

Dit betekend dat er een fotograaf bij je bevalling aanwezig is om de mooiste momenten op camera vast te leggen. De geboortefotograaf maakt foto’s van de gehele bevalling: van het begin van de weeën tot aan de geboorte van de baby. Na de geboorte blijft de fotograaf nog een aantal uur om jullie eerste momenten als familie vast te leggen.

Wat krijg ik dan?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd
  • Je hebt vooraf uitgebreid persoonlijk contact met je fotograaf, zodat jij je tijdens de fotoshoot helemaal op je gemak voelt.

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.