Loading...

Vastgoed reportage


Een gepaste ondersteuning bij de verkoop van je vastgoed. Het is een kunst om het vastgoed vast te leggen, zodat het aantrekkelijk is voor de markt. Verkoop sneller met een fotograaf aan je zijde!

Walter

Fotograaf Walter uit Zwolle.

O.a. Uitvaartfotografie, Sportfotografie en Industriële fotografie

Fotografie is iets magisch. Van geboorte, verjaardagen, trouwen, jubilea tot de uitvaard. Het is persoonlijk en iets blijfends. Om dat voor een familie te doen is heel dankbaar. Ik blijf daarbij op de achtergrond en leg de emotie vast. Dat kan een blik zijn, een arm, maar natuurlijk ook de tranen.

10
Lodewijk

Fotograaf Lodewijk uit Utrecht.

O.a. Google Street View - 360, Vastgoed reportage en Interieurfotografie

Je komt op bijzondere plekken en legt dit vast op beeld. 

Henri

Fotograaf Henri uit Loon op Zand.

O.a. Bedrijfsfotografie, Socialmedia fotografie en High end portretfotografie

In 1991 heb ik mijn eerste bedrijf gestart op het Oranjeplein in Loon op Zand. Helaas heb ik deze moeten sluiten in 2004, zoals vele fotozaken die tijd, door de plotselinge opkomst van digitale fotografie. Na 12 jaar  te hebben gewerkt in dienstverband in een grote fotozaak in Tilburg, begon het ondernemersbloed toch weer te stromen. Naar aanleiding hiervan heb ik mijn ontslag ingediend en ben ik gestart met mijn bedrijf, werkend vanuit Loon op Zand.  Behalve zelf te fotograferen, vind ik het ook heel interessant om werk van andere fotografen te bekijken. Daarom bezoek ik ook regelmatig foto-exposities, in binnen- en buitenland. Naast fotografie ben ik ook zeer geïntereseerd in andere kunstvormen, zoals muziek en theater. Uit deze andere kunstvormen haal ik inspiratie voor mijn werk.

Elspeth

Fotograaf Elspeth uit Haarlem.

O.a. Newborn & Baby fotografie, Bedrijfsfotografie en Vastgoed reportage

Er zijn weinig takken in de fotografie die zo uitdagend zijn als concertfotografie. Onvoorspelbare, of een gebrek aan, lichten. Je kan geen sturing geven aan het 'model'. Alles beweegt. Er zijn dan ook weinig dingen waar ik zo'n kick van kan krijgen als thuiskomen met 'het moneyshot' na zo'n avond. Een foto waarop alles klopt, scherp waar het scherp moet zijn, mooi licht, de artist doet wat leuks. Ik denk dat ik op alle vlakken een betere fotograaf ben geworden door mijn jaren als concertfotograaf.

10
Rienk

Fotograaf Rienk uit De Lier.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Socialmedia fotografie

Goede fotografie is eigenlijke een vorm van kunst en een goede fotograaf is een kunstenaar die speelt met licht. Geen moment en dus geen beeld is hetzelfde; dat maakt het vak zo bijzonder.

Ilona

Fotograaf Ilona uit Deventer.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Socialmedia fotografie

Ik maak vaak protretten die horen bij een verhaal. Dat kan letterlijk een verhaal in een magazine zijn, maar ook een verhaal in een reclame-uiting of bij een presentatie. Hieronder voorbeelden van mijn portretten ' in het veld'. Kijk vooral ook bij algemene studiofotografie voor andere stijlen. 

Ursula

Fotograaf Ursula uit Duiven.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Socialmedia fotografie

Fotografie is het creëren van een gevoel/emotie. Bij woningfotografie gaat het vooral om de eerste indruk van de foto. Dat moet gelijk goed zijn. Bij interieurfotografie gaat het meer om sfeer. Het kijken naar beelden verteld je een verhaal. 

8
Marcel

Fotograaf Marcel uit Noordwijk.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Evenementenfotografie

Een foto is voor mij geslaagd wanneer ik zonder bijzondere interesse van het hetgeen ik zie geboeid raak door het getoonde beeld. Ongeacht het onderwerp moet de emotie van het moment voelbaar zijn. 

Jeroen

Fotograaf Jeroen uit Veenendaal.

O.a. Google Street View - 360, Luchtfotografie en Vastgoed reportage

Al jaren ben ik Google vertrouwd fotograaf, iets dat niet iedereen kan zeggen. Ik kom op de tofste plekken om een tour te maken: restaurants, sportfaciliteit Wageningen Universiteit, grote fabriekshallen, fietswinkels, bloemenwinkels, tandartspraktijk. Iedereen die beter in Google wil scoren met hun bedrijf! En dit doe ik graag. Zo kom je nog eens ergens ;) Ook maar ik 360 graden foto's met de drone vanuit de lucht!

Peter

Fotograaf Peter uit Amsterdam.

O.a. Vastgoed reportage en Interieurfotografie

Het beste resultaat voor mijn opdrachtgever maken, zowel technisch als creatief. Meedenken waar de beelden voor gebruikt gaan worden, en dan heb ik altijd de ‘kijker’ van de foto’s die ik aan het maken ben in mijn achterhoofd, want daar gaat het tenslotte om. De kijker moet geprikkeld worden en een ‘wow’ gevoel krijgen, dan blijft de foto zo lang mogelijke in het geheugen hangen. Beeldhoek, standpunt, licht, scherpte/onscherpte ect., allemaal aspecten die de juiste sfeer weten te maken. Door mijn jarenlange ervaringen weet ik die snel en accuraat te bepalen en daardoor binnen te tijd die er is voor de opnames een zo mooi mogelijk eindresultaat te behalen, uiteraard nadat de beelden perfect zijn bewerkt.

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.