Loading...

Vastgoed reportage


Een gepaste ondersteuning bij de verkoop van je vastgoed. Het is een kunst om het vastgoed vast te leggen, zodat het aantrekkelijk is voor de markt. Verkoop sneller met een fotograaf aan je zijde!

Walter

Fotograaf Walter uit Zwolle.

O.a. Uitvaartfotografie, Sportfotografie en Industriële fotografie

Fotografie is iets magisch. Van geboorte, verjaardagen, trouwen, jubilea tot de uitvaard. Het is persoonlijk en iets blijfends. Om dat voor een familie te doen is heel dankbaar. Ik blijf daarbij op de achtergrond en leg de emotie vast. Dat kan een blik zijn, een arm, maar natuurlijk ook de tranen.

10
Tom

Fotograaf Tom uit Utrecht.

O.a. Google Street View - 360, Evenementenfotografie en Watersportfotografie

Persoonlijk houd ik van een scandinavische stijl van interieur fotografie. Met de juiste technieken krijg ik altijd een mooi resultaat. Doorgaans werk ik voor makelaars met als doel de woning goed te verkopen. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat de eerste indruk op Funda erg belangrijk is. Het is dan van belang dat de 'harde lijnen' van de woning goed naar voren komen. Mensen krijgen dan een idee van de ruimtelijkheid. Ook vind ik het belangrijk dat de belichting overal helder is. Zelf help ik ook vaak bij de styling alvorens ik ga fotograferen.

Jan Piet

Fotograaf Jan Piet uit Den Haag.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Groepsportret-fotografie

Geen probleem! Omdat ik per jaar ongeveer 80 concerten fotografeer is snel handelen, ook in lastige omstandigheden als gewoel, weinig licht of snel bewegende onderwerpen geen probleem! Ook is er de ultieme tussenvorm van draagbaar studiolicht / flitsers aanwezig om indien gewenst grote ruimten vol personen toch in 1 keer te kunnen fotograferen. Uitgebreid portfolio op verzoek online beschikbaar.

9,4
Marcel

Fotograaf Marcel uit Noordwijk.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Evenementenfotografie

Een foto is voor mij geslaagd wanneer ik zonder bijzondere interesse van het hetgeen ik zie geboeid raak door het getoonde beeld. Ongeacht het onderwerp moet de emotie van het moment voelbaar zijn. 

Rienk

Fotograaf Rienk uit De Lier.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Socialmedia fotografie

Goede fotografie is eigenlijke een vorm van kunst en een goede fotograaf is een kunstenaar die speelt met licht. Geen moment en dus geen beeld is hetzelfde; dat maakt het vak zo bijzonder.

Martin

Fotograaf Martin uit Heerewaarden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Industriële fotografie

Naast diverse commercieel opdrachten gericht op (landschaps)architectuur, interieur en project fotografie werk ik ook aan documentaire projecten. De afwisseling tussen het werken in door god verlaten, van de muggen vergeven locaties en daarnaast strakke architectuur, landschappelijke projecten en architectuur werkt aanstekelijk en zorgt voor duidelijke kruisbestuivingen. De experimenten die ik binnen mijn vrije projecten kan ontwikkelen, worden weer ingezet in de commerciele opdrachten, waardoor een vernieuwing in de fotografie blijft. Waarbij ook mijn grafische achtergrond duidelijk een invloed heeft op het beeld en de compositie.

Jeroen

Fotograaf Jeroen uit Veenendaal.

O.a. Google Street View - 360, Luchtfotografie en Vastgoed reportage

Al jaren ben ik Google vertrouwd fotograaf, iets dat niet iedereen kan zeggen. Ik kom op de tofste plekken om een tour te maken: restaurants, sportfaciliteit Wageningen Universiteit, grote fabriekshallen, fietswinkels, bloemenwinkels, tandartspraktijk. Iedereen die beter in Google wil scoren met hun bedrijf! En dit doe ik graag. Zo kom je nog eens ergens ;) Ook maar ik 360 graden foto's met de drone vanuit de lucht!

Edo

Fotograaf Edo uit Zwolle.

O.a. Bedrijfsfotografie, Socialmedia fotografie en Vastgoed reportage

Met mijn Profielfoto Sessies geef ik iedereen de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier een professioneel portret te laten maken. De juiste profielfoto wordt steeds belangrijker, voor bijvoorbeeld social media, je persoonlijke c.v. of een intern smoelenboek. Wist je dat een social media profiel met een goede profielfoto al ruim 10 keer sneller wordt bekeken? Maar wat is nou de juiste profielfoto? Het is vaak de eerste indruk die mensen van je hebben, dus wil je herkenbaarheid en professionaliteit uitstralen. Samen met jou of je bedrijf stem ik af wat je wensen zijn en wat voor soort foto bij jou past. Heb je zelf ideeen dan hoor ik ze natuurlijk graag.

Elspeth

Fotograaf Elspeth uit Haarlem.

O.a. Newborn & Baby fotografie, Bedrijfsfotografie en Vastgoed reportage

Er zijn weinig takken in de fotografie die zo uitdagend zijn als concertfotografie. Onvoorspelbare, of een gebrek aan, lichten. Je kan geen sturing geven aan het 'model'. Alles beweegt. Er zijn dan ook weinig dingen waar ik zo'n kick van kan krijgen als thuiskomen met 'het moneyshot' na zo'n avond. Een foto waarop alles klopt, scherp waar het scherp moet zijn, mooi licht, de artist doet wat leuks. Ik denk dat ik op alle vlakken een betere fotograaf ben geworden door mijn jaren als concertfotograaf.

10
Erkan

Fotograaf Erkan uit Apeldoorn.

O.a. Bedrijfsfotografie, Modelfotografie en Fotoreportage

Dieren zijn een mooie spiegel voor wat wij mensen doen en nog beter kunnen als wij leren van de dieren.  De leefomgeving, het respecteren van de aarde en natuurlijk een mooi leven in harmonie. Huisdieren (3 katten en een hond) geven mij een hechte band. Een huisdier portret met of zonder baas is vaak belangrijk voor mensen zeker omdat onze dieren korter leven. Een mooi portret is natuurlijk persoonlijk maar technisch bepaalt bijvoorbeeld of een dier levendig uit de ogen kijkt met een twinkel.

10

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.