Loading...

Vastgoed reportage


Een gepaste ondersteuning bij de verkoop van je vastgoed. Het is een kunst om het vastgoed vast te leggen, zodat het aantrekkelijk is voor de markt. Verkoop sneller met een fotograaf aan je zijde!

Erkan

Fotograaf Erkan uit Apeldoorn.

O.a. Bedrijfsfotografie, Modelfotografie en Fotoreportage

Dieren zijn een mooie spiegel voor wat wij mensen doen en nog beter kunnen als wij leren van de dieren.  De leefomgeving, het respecteren van de aarde en natuurlijk een mooi leven in harmonie. Huisdieren (3 katten en een hond) geven mij een hechte band. Een huisdier portret met of zonder baas is vaak belangrijk voor mensen zeker omdat onze dieren korter leven. Een mooi portret is natuurlijk persoonlijk maar technisch bepaalt bijvoorbeeld of een dier levendig uit de ogen kijkt met een twinkel.

10
Edo

Fotograaf Edo uit Zwolle.

O.a. Bedrijfsfotografie, Socialmedia fotografie en Vastgoed reportage

Met mijn Profielfoto Sessies geef ik iedereen de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier een professioneel portret te laten maken. De juiste profielfoto wordt steeds belangrijker, voor bijvoorbeeld social media, je persoonlijke c.v. of een intern smoelenboek. Wist je dat een social media profiel met een goede profielfoto al ruim 10 keer sneller wordt bekeken? Maar wat is nou de juiste profielfoto? Het is vaak de eerste indruk die mensen van je hebben, dus wil je herkenbaarheid en professionaliteit uitstralen. Samen met jou of je bedrijf stem ik af wat je wensen zijn en wat voor soort foto bij jou past. Heb je zelf ideeen dan hoor ik ze natuurlijk graag.

Huib

Fotograaf Huib uit Rotterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Industriële fotografie en Vastgoed reportage

Interieurfoto's maak ik zoveel mogelijk met bestaand licht. Voorop staat dat de sfeer van het interieur moet duidelijk terug komen in de foto's.

8
Rienk

Fotograaf Rienk uit De Lier.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Socialmedia fotografie

Goede fotografie is eigenlijke een vorm van kunst en een goede fotograaf is een kunstenaar die speelt met licht. Geen moment en dus geen beeld is hetzelfde; dat maakt het vak zo bijzonder.

Walter

Fotograaf Walter uit Zwolle.

O.a. Uitvaartfotografie, Sportfotografie en Industriële fotografie

Fotografie is iets magisch. Van geboorte, verjaardagen, trouwen, jubilea tot de uitvaard. Het is persoonlijk en iets blijfends. Om dat voor een familie te doen is heel dankbaar. Ik blijf daarbij op de achtergrond en leg de emotie vast. Dat kan een blik zijn, een arm, maar natuurlijk ook de tranen.

10
Jeroen

Fotograaf Jeroen uit Veenendaal.

O.a. Google Street View - 360, Luchtfotografie en Vastgoed reportage

Al jaren ben ik Google vertrouwd fotograaf, iets dat niet iedereen kan zeggen. Ik kom op de tofste plekken om een tour te maken: restaurants, sportfaciliteit Wageningen Universiteit, grote fabriekshallen, fietswinkels, bloemenwinkels, tandartspraktijk. Iedereen die beter in Google wil scoren met hun bedrijf! En dit doe ik graag. Zo kom je nog eens ergens ;) Ook maar ik 360 graden foto's met de drone vanuit de lucht!

Lodewijk

Fotograaf Lodewijk uit Utrecht.

O.a. Google Street View - 360, Vastgoed reportage en Interieurfotografie

Je komt op bijzondere plekken en legt dit vast op beeld. 

Ger

Fotograaf Ger uit Helmond.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Partyfotografie

Zoals de kop van de Site aangeeft houd ik mij vooral bezig met Sport, Pop/Concert en Nieuws fotografie.Dit houd niet in dat ik niets anders fotografeer, niets is minder waar.Ik mag ook graag een Reportage maken of een Fotoshoot over een productieproces van een bedrijf.Eigenlijk kun je mij het beste omschrijven als een Registratie Fotograaf, want ik registreer en leg vast.

Jan Piet

Fotograaf Jan Piet uit Den Haag.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Groepsportret-fotografie

Geen probleem! Omdat ik per jaar ongeveer 80 concerten fotografeer is snel handelen, ook in lastige omstandigheden als gewoel, weinig licht of snel bewegende onderwerpen geen probleem! Ook is er de ultieme tussenvorm van draagbaar studiolicht / flitsers aanwezig om indien gewenst grote ruimten vol personen toch in 1 keer te kunnen fotograferen. Uitgebreid portfolio op verzoek online beschikbaar.

9,4
Henri

Fotograaf Henri uit Loon op Zand.

O.a. Bedrijfsfotografie, Socialmedia fotografie en High end portretfotografie

In 1991 heb ik mijn eerste bedrijf gestart op het Oranjeplein in Loon op Zand. Helaas heb ik deze moeten sluiten in 2004, zoals vele fotozaken die tijd, door de plotselinge opkomst van digitale fotografie. Na 12 jaar  te hebben gewerkt in dienstverband in een grote fotozaak in Tilburg, begon het ondernemersbloed toch weer te stromen. Naar aanleiding hiervan heb ik mijn ontslag ingediend en ben ik gestart met mijn bedrijf, werkend vanuit Loon op Zand.  Behalve zelf te fotograferen, vind ik het ook heel interessant om werk van andere fotografen te bekijken. Daarom bezoek ik ook regelmatig foto-exposities, in binnen- en buitenland. Naast fotografie ben ik ook zeer geïntereseerd in andere kunstvormen, zoals muziek en theater. Uit deze andere kunstvormen haal ik inspiratie voor mijn werk.

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.