Loading...

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Familie, Groep & Dier

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Scroll voor meer informatie

Ipad Portrait

Familie, Groep & Dier

Het thema Familie, Groep en Dier bestaat uit vijf vormen van fotografie namelijk: familiefotografie, groepsportret, vriendinnen fotoshoot, vrijgezellen-fotoshoot en dierenportret. Op deze pagina vind je meer informatie over Familie, Groep & Dier en deze vijf categorieën. Je kunt foto’s bekijken, lezen over Familie, Groep & Dier en zoeken naar de fotograaf die het best bij jou en jouw wensen past.

Familiefotografie

De foto’s van een familieshoot zijn vaak een dierbaar cadeau aan jezelf en aan anderen. Familiefotografie is een fotoshoot waarbij voornamelijk foto’s worden gemaakt van een familie. Dit kan variëren van een klein gezinnetje tot een grote, gezellige familie. Markeer een speciale gelegenheid, doe het zomaar of maak er een mooi moment van.

Groepsportret

Het is niet altijd even makkelijk om een grote groep op de foto te zetten. Met groepsfotografie samen als groepen, collega’s, vrienden, familie of kennissen de sterke band samen vastleggen op een groepsportret. Een gezellige activiteit met een prachtig eindresultaat.

Vriendinnen fotoshoot

Een vriendinnen fotoshoot is, zoals de naam aan suggereert, een fotoshoot die je samen met je vriendinnen doet. Je kunt ervoor kiezen om alleen met je beste vriendin op de foto te gaan, of juist met de hele vriendinnengroep! Spontaniteit en gezelligheid zijn de drijfveer van de fotograaf om jullie op een super leuke manier vast te leggen. Vaak is een dergelijke shoot een hele gezellige aangelegenheid, waarbij er zowel individuele foto's als groepsfoto's worden gemaakt.

Vrijgezellen fotoshoot

Maak de vrijgezellendag van je beste vriend of vriendin compleet met een leuke vrijgezellen fotoshoot. De fotograaf maakt groepsfoto's maar zet natuurlijk de hoofdpersoon centraal door individuele foto's te maken. Alles kan tijdens deze fotoshoot!

Dierenportret

Bij veel mensen zijn huisdieren net familie. Het is dan ook niet vreemd dat deze viervoeters dan ook regelmatig op de foto worden gezet. Dierenfotografie is een immens populaire vorm van fotografie. De hechte band die je met een dier kunt hebben is bijzonder en prachtig en wat is nou mooier dan dit vast te laten leggen!

Bekijk de 5 meest gekozen Familie, Groep & Dier fotografen

Fotograaf Alexandra

6 reviews

Ervaring: 4 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Fotograaf Tom

2 reviews

Ervaring: 44 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Fotograaf Kim

0 review

Ervaring: 7 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Fotograaf Connie

2 reviews

Ervaring: 10 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

Fotograaf Marlon

2 reviews

Ervaring: 3 jaar Gemiddelde levertijd: 5 dagen

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1450+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


sprout
bnr
pf
nbr
emerce
bn
  • sprout
  • bnr
  • pf
  • nbr
  • emerce
  • bn

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.