Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Jo

Fotograaf Jo Gelton

0 reviews

Jo doet

Vastgoed fotograaf

Over Jo

Prachtige foto's van onvergetelijke momenten! Persoonlijke portretten en verrassende shoots. Architectuur en landschap. De vrijheid om je skills te beoefenen en iets te creëren wat voor eeuwig de tijd in gaat. Fotografie, het in contact mogen zijn met mensen en hun omgeving. Het maken van mooie beelden en mensen te mogen vereeuwigen in de tijd. Neem bijvoorbeeld zwangerschapsfotografie! Je laat deze beelden niet alleen voor jezelf maken maar ook om later aan je kinderen te kunnen meegeven zodat ook later hun kinderen jou krijgen te zien als de stralende moeder die je toen was! Fotografie! Het creëren van beeld en video. Gewaardeerd worden door de mensen die je werk waarderen daar kan je energie uit halen. En die energie kan je weer omzetten in fotografie ;).

5 jaar ervaring

Fotostudio in Zundert

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Jo

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Jo

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Jo gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.