Loading...
Henk

Fotograaf Henk Odding

Over Henk


Het is mijn drijfveer om mooie foto's te maken, op een mooie locatie, van mensen. Gezinnen, kinderen,  in alle mogelijke samenstellingen. Ouderen met veel rimpels, veel levenswijsheid en een verhaal. En de gehandicapte medemens, die mag er zijn! Het zijn mooie mensen, die heel veel kunnen laten zien. Liefde en betrokkenheid, daar draait het om. Wat heb je voor elkaar over, wil je iets voor een ander doen? Gehandicapten praten geluidloos op een ander niveau, ze communiceren op hoog niveau. Die taal versta ik, dat heeft mijn zoon mij geleerd. Wat hij kan, nl. liefde geven, daar is hij goed in. En liefde ontvangen, dat heeft hij nodig om zich goed te voelen. Het is mijn passie om mooie foto's te maken die laten zien wat mensen met elkaar verbind, ik heb het geduld om af te wachten tot die ene glimlach komt. En ik heb de creativiteit om leuke omstandigheden te creeëren, mooie plannen te bedenken, die ook reëel zijn. Gehandicaptenfotografie is mijn specialiteit. Mensen die niet op de foto willen is mijn uitdaging.

Ik word er helemaal blij van als ik het hele proces, vanaf de werving van klanten tot aan het sturen van het factuur, goed heb afgerond. Ik ben succesvol als ik alle facetten van een eigen bedrijf beheers. Als de klant tevreden is. dan ben ik het ook. Het maakt mij ook blij als ik merk dat het enthousiasme dat ik heb, kan overbrengen op anderen. Ik zoek nieuwe wegen in de gehandicaptenfotografie, bedenk nieuwe dingen en daar wordt op gereageert, heel erg leuk! Het is echt een vak apart, dat ik als ervaringsdeskundige en als professioneel fotograaf goed beheers.

Fotograferen is altijd mijn hobby geweest. Ik kon er goed mee uit de voeten, tot dat ik merkte dat ik een foto had gemaakt die er op de computer thuis niet zo uit zag als ik bedoeld had. Toen ben ik aan de studie gegaan. Ik moet als fotograaf weten waar ik mee bezig ben en elke foto kunnen maken zoals ik het wil en mijn fototoestel is mijn hulpmiddel. Foto's maken is mij steeds meer gaan beheersen, vooral toen ik merkte dat een fotoboek een heel goed geheugensteuntje is als je dingen van vroeger niet meer weet. Want wat is er nou mooier dan na een drukke werkdag, de schoenen uit en je terugtrekken op de bank bij een knappend haardvuur met je eigen fotoboek, je eigen moment. Even stilgezet in de tijd, lekker toch? In mijn vrije tijd ga ik wandelen en fietsen, verrekijer en fototoestel mee, de rust van de natuur opzoeken. En als het slecht weer is, pak ik een boek.

Henk heeft 7 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Zuilichem

Foto's


Henk doet


Kinderfotografie


Familiefotografie


Portretfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.