Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Trijnie

Fotograaf Trijnie Wertien

0 reviews

Over Trijnie

"Herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken". Het leven gaat snel en hoe mooi is het om een stukje van dat leven te kunnen vastleggen om ook later nog eens van te kunnen genieten. Mooie herinneringen maken, dat is eigenlijk wat je met foto's maken doet. Ik probeer samen met jullie een mooi beeld te maken waar je later met nog veel plezier op terug kijkt. Ontspannen en spontane fotografie, met mooi licht, daar hou ik van. Foto's zonder al te veel accessoires, lekker naturel. Ik maak gebruik van verschillende locaties in de buitenlucht. Het is voor mij een uitdaging om mensen "echt" op de foto te zetten. Mensen fotograferen zoals ze zijn. Ik word erg blij van fotografie en een goed gelukte fotoshoot waarin iedereen tevreden is over het resultaat. Wat vooral belangrijk is dat iedereen met plezier op de fotoshoot terug kijkt. Plezier maken tijdens de fotoshoot en dat in de foto s ook terug kunnen zien. Dat is mijn streven als fotograaf. Daarnaast hou ik enorm van het gezinsleven en genieten met elkaar. Lekker eten, op vakantie en leuke dingen doen. Fotografie is bijzonder omdat je een moment in iemands leven mag vastleggen. Ik zie het als een manier op een stapje terug te kunnen kijken in de tijd. Tijden die voorbij zijn en waar je met plezier op terug kan kijken. Hoe fijn en waardevol kan het zijn om een herinnering weer terug te kunnen bekijken. Dat is wat fotografie zo bijzonder maakt.

9 jaar ervaring

Trijnie doet

Fotoshoot gezin

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Trijnie

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Trijnie

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Trijnie

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Trijnie gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Trijnie horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.