Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Richard

Fotograaf Richard Csorba

0 reviews

Richard doet

Dierenfotograaf

Over Richard

Waarom ik fotograaf ben geworden is: omdat ik graag alles vast leg wat mijn ogen zien. sommige beelden zijn te mooi om niet te geloven en op deze manier heb ik dan bewijs dat het beeld echt is. Ook ben ik fotograaf geworden omdat het nooit het zelfde is. Ik ontmoet nieuwe mensen, nieuwe plekken, nieuwe omgevingen, Waarvan ik nooit het bestaan van wist. Dat maakt het fotograferen zo leuk. ook leer ik elke dag weer wat nieuws bij. Ben spontaan gezellig en af en toe gek op een leuke manier. op de eerste plaats staat natuurlijk mijn gezin, waar ik heel veel van hou. En het maakt mij gelukkig als ik de perfecte foto(foto's) maak, niet alleen van mijn gezin maar ook van de shoots die ik doe. zon maakt me ook altijd gelukkig, hou van mooi weer. koffie in de ochtend maakt mij ook gelukkig en het maakt me wakker. Sporten na het sporten voel ik me net als supermen helemaal fit en top je legt bijzondere momenten vast van mensen zoals bijv. een Trouwerij, zwangerschap enz. je ontdekt plekken waarvan je niet eens wist waarvan ze bestaan omdat je op veel van de locaties nooit komt. het blijft altijd een uitdaging om die ene perfecte foto vast te leggen. fotografie is zolang ik me kan herinneren altijd een hobby geweest, toen ik jong was, was ik altijd bezig met foto's maken of het nu met vrienden was of op vakantie, ik was altijd bezig met foto's maken.

6 jaar ervaring

Fotostudio in Zoetermeer

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Richard

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Richard

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Richard gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.