Loading...
Richard

Fotograaf Richard Csorba

Over Richard


Waarom ik fotograaf ben geworden is: omdat ik graag alles vast leg wat mijn ogen zien. sommige beelden zijn te mooi om niet te geloven en op deze manier heb ik dan bewijs dat het beeld echt is. Ook ben ik fotograaf geworden omdat het nooit het zelfde is. Ik ontmoet nieuwe mensen, nieuwe plekken, nieuwe omgevingen, Waarvan ik nooit het bestaan van wist. Dat maakt het fotograferen zo leuk. ook leer ik elke dag weer wat nieuws bij. Ben spontaan gezellig en af en toe gek op een leuke manier.

op de eerste plaats staat natuurlijk mijn gezin, waar ik heel veel van hou.  En het maakt mij gelukkig als ik de perfecte foto(foto's) maak, niet alleen van mijn gezin maar ook van de shoots die ik doe.  zon maakt me ook altijd gelukkig, hou van mooi weer. koffie in de ochtend maakt mij ook gelukkig en het maakt me wakker. Sporten na het sporten voel ik me net als supermen helemaal fit en top

je legt bijzondere momenten vast van mensen zoals bijv. een Trouwerij, zwangerschap enz.  je ontdekt plekken waarvan je niet eens wist waarvan ze bestaan omdat je op veel van de locaties nooit komt.  het blijft altijd een uitdaging om die ene perfecte foto vast te leggen.  fotografie is zolang ik me kan herinneren altijd een hobby geweest, toen ik jong was, was ik altijd bezig met foto's maken of het nu met vrienden was of op vakantie, ik was altijd bezig met foto's maken. 

Richard heeft 5 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Zoetermeer

Foto's


Richard doet


Bruidsfotografie


Dierenfotografie


Portretfotografie


Partyfotografie


Evenementenfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.