Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Richard

Fotograaf Richard Bremer

0 reviews

Over Richard

Met mooie beelden mensen blij maken, dat is voor mij de kick van fotograferen. Dit proces omvat meer dan alleen de foto nemen.Eerst overleggen we wat er voor beelden verwacht worden. Hierbij kunnen we sparren, zodat mijn kennis en ervaring en de wensen van de klant uitkomen in een goede opdrachtsomschrijving. Waar nodig regel ik props, modellen of andere zaken alvorens de shoot aanvangt. Daarna gaan we shooten! Met al het ruwe beeldmateriaal ga ik vervolgens aan de slag om tot een mooi eindproduct te komen. We sluiten af met de aflevering of de presentatie van de producten. Heerlijk! Ik word natuurlijk gelukkig van leuke shoots! Daarnaast ben ik altijd te porren voor een ritje op de mountainbike, een lekker kop warme chocolade met slagroom of een leuk bordspel. Lekker met het gezinnetje leuke dingen ondernemen maakt het voor mij af. Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat je hierbij enorm veel disciplines moet combineren. Je bent ondernemer, dus je bent bezig met reclame maken, boekhouding, netwerken, plannen, enz. Daarnaast maak ik natuurlijk foto's en volg ik daar de nodige gave workshops in. Binnenkort wordt van een fotograaf ook verwacht om bewegende beelden (film) te leveren, dus dat is voor 2016 een van mijn doelstellingen.

7 jaar ervaring

Richard doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Richard

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Richard

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Richard

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Richard gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Richard bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.