Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Leon uit Zoetermeer


Fotograaf Leon

0 review

Ik ben een fotograaf die vooral documentair werkt. Het gaat mij erom een proces om een juiste en integere wijze weer te geven. Natuurlijk gebruik ik daarvoor wel bijzondere invalshoeken, gezichtspunten en technieken, maar dat mag nooit ten koste gaan van de inhoud. In mijn foto's dus geen onnodige artistieke opsmuk. Mijn missie is geslaagd als mijn opdrachtgever zichzelf, zijn werk of situatie herkent.

Als klanten blij worden van mijn foto's.

Ik zet een traditie voort. Mijn grootvader van moeders kant vertrok in 1910 naar de VS en werd daar onder meer fotograaf. In de crisistijd moest hij terugkeren naar Nederland en kon daarna nooit meer fotograferen omdat het geld ontbrak. In de familie van mijn vader werd al vanaf het begin van de jaren zestig in kleur gefotografeerd. Weliswaar gebeurde dat op kiekjes-niveau, maar daardoor heb ik wel heel veel jeugdfoto's. Ik pak de draad van het vastleggen van de werkelijkheid van een bepaald moment weer op. Beeld is volgens mij dé methode om een tijd of gebeurtenis goed te beschrijven en voor het nageslacht te bewaren. Een fotograaf is eigenlijk een bijzonder soort geschiedschrijver en dat spreekt mij als oud geschgiedeisdocent erg aan.

Fotograaf Leon doet:Uitvaartfotografie

0 review

Alles in het leven wordt als het even kan vastgelegd, maar op de dood vastleggen rust nog wel een taboe. Vreemd, want dat is een onvermijdelijk aspect van het leven en de moeite van het vastleggen voor de betrokkenen en latere generaties waard. In de praktijk blijkt een rouwreportage steunt te gevne bij het verwerkn van het verlies. Desgewenst begin ik de reportage vanaf het moment dat iemand weet dat hij of zij het einde nadert en eindig ik dat bij het plaatsen van de steen of het verstrooien van de as. Meestal beperkt een reportage zich echter tot de uitvaartdag zelf, vanaf het laatste moment van afscheid als de kist sluit tot het moment dat de kist zakt of de oven in gaat.

De getoonde foto's geven geen chronologisch en slechts een oppervlakkigbeeld van mijn werk. Ze zijn een keuze uit diverse reportages. De getoonde foto's tonen vrijel uitsluitend de bij de uitvaart betrokken professionals, omstanders of detailopnamen. De overledene zelf en emotionele momenten van (herkenbare) nabestaanden tijdens een uitvaart blijven uit het oogpunt van vertrouwelijkeheid vanzelfsprekend buiten beeld.

Over mijn tarief de volgende aanvulling. Vrijwel altijd is er sprake van óf een eredienst óf een auladienst. Indien beiden plaatsvinden vraagt u apart prijsopgave. In beide gevallen is de ter aardebestelling op het kerkhof of (desgewenst) de plaatsing van de kist in de oven inclusief evanals een aantal opnamen van de condoleancebijeenkomst.

Fotoshoot al voor: €0

Ervaring: 28 jaar Gemiddelde levertijd: 28 dagen

Industriële fotografie

0 review

Ik hou van techniek en schrijf er sinds 1994 over. Zo ben ik sindsdien ook techniek gaan fotograferen waarbij de uitdaging ligt om in lastige slitaties toch een mooi beeld te fabriceren. Ik werk altijd met bestaand licht en een flitsers en dus niet met een batterij aan studioflitsers. Daarvoor is in heel veel gevallen geen plaats of tijd. Natuurlijk staat techniek niet op zichzelf, maar is het voor en door mensen, dus probeer ik in reportages op lokatie zoveel mogelijk medewerkerse tijdens hun werk af te beelden. Anders dan andere fotografen beperk ik mij niet uitsluitend tot beeld. Ik lever een goede weergave van uw industriële proces in tekst en beeld, afgestemd op uw mediumkeuze. Ook interviews over technische ontwikkelingen of de ontwikkeling van uw bedrijf en bedrijfsevents zoals productintroducties, voorzie ik passend beeld. Daarvan maken uitgeverijen, websitebouwers en fabrikanten graag gebruik. Regelmatig siert mijn werk dan ook covers van vaktijdschriften. Overigens wil mijn bredere dienstverlening niet zeggen dat u niet uitsluitend voor beeldmateriaal bij me terecht kunt.

Fotoshoots op locatie of thuis


908

545

Fotoshoot al voor: €212

Ervaring: 28 jaar Gemiddelde levertijd: 28 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


908

545

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.