Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Wim

Fotograaf Wim Aalbers

1 review

Over Wim

Al op jonge leeftijd fotografeerde ik. Dat is altijd zo gebleven, hoewel de tijd die ik beschikbaar had enigsinds werd beperkt door mijn andere werk. Ik was betrokken bij de organisatie van evenementen en publiceerde een eigen tijdschrift. Fotografie deed ik er bij. Pas de laatste jaren heb ik de tijd gekregen om mij er helemaal op toe te leggen. En met veel plezier! Dat plezier staat voorop. Opdrachten waar ik geen click mee heb, doe ik niet. Dat komt wellicht wat arrogant over, maar daardoor kan ik wel garanderen dat de resultaten van de opdrachten die ik uitvoer, altijd tot tevredenheid van de opdrachtgever zijn. In ieder geval was dat tot nu het geval bij alle opdrachten die ik mocht uitvoeren. Sommige van die opdrachten zijn zo leuk om te doen dat is ze met plezier ook zonder vergoeding zou doen. Maar welke dat precies zijn, dat hou ik toch maar liever voor me... Het liefst maak ik foto's van mensen. Mensen in ongedwongen situaties. Dus liever geen studiofotografie, maar gewoon mensen in het wild. Of dat nu tijdens een (bedrijfs)feest is of bij een uitje van met vrienden of collega's of gewoon van een familie die een dagje uit is. Zodra ik persoonlijk contact heb met de mensen die ik fotografeer, worden de foto's 'vanzelf' goed. Maar ook industriële fotografie vind ik boeiend. Voor diverse grote bedrijven mocht ik afleveringen van enorme stalen constructies op de foto vastleggen. Dat alles (mensen en industrieel) komt samen in reportages. Sommige collega's vinden bijvoorbeeld recepties saai. Dat vind ik nou juist helemaal niet! Integendeel. Ik informeer van te voren uitgebreid naar achtergronden, details, omstandigheden en maak kennis met de mensen om wie het gaat. Het resultaat is altijd iets heel persoonlijks. En dat maakt me telkens weer blij. Het is op de eerste plaats natuurlijk de fotografie zelf waar ik enthousiast mee bezig ben. Maar misschien leveren de persoonlijke contacten met mijn modellen nog wel meer plezier op. Het leukst is om mensen op de foto te zetten die van zichzelf helemaal niet vinden dat ze model zijn. Maar de verrassing en trots die ik dan zie als ze de uiteindelijke foto's krijgen te zien, is nog altijd een overwinning en een groot compliment.

41 jaar ervaring

Wim doet

Bedrijfsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Wim heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Wim

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Wim

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Wim

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Wim gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Wim bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.