Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Vera

Fotograaf Vera Vink

0 reviews

Over Vera

De reden dat ik fotografeer is, omdat het door de jaren heen zo'n grote passie is geworden. Op een gegeven moment ben ik oproepen gaan plaatsen om mensen te mogen fotograferen en zo is het eigenlijk begonnen met groeien. Na elke fotoshoot kreeg ik nog meer motivatie, want elke keer werd ik een stukje beter. Ik ben naarmate ik meer opdrachten ging doen steeds zelfverzekerder geworden en is de band tussen de klant en mij heel ongedwongen en ontspannen. Als andere mensen blij worden van het werk dat ik heb geleverd , dan krijg ik daar een kick van en het maakt me automatisch ook heel blij. Het maakt me ook heel gelukkig als ik een fotosessie heb gedaan en wanneer ik de foto's bewerk weer het zelfde gevoel krijg als op het moment van het maken van de foto's. Ook wanneer ik de foto's na een jaar bekijk heb ik nog steeds dat zelfde gevoel en dat beeld probeer ik ook over te brengen naar de klant Sinds mijn 13e jaar fotografeer ik al. Het geeft mij gewoon een heel rustgevend gevoel en ik kan er enorm in opleven. Elke keer als ik een fotoshoot doe heb ik een bepaald doel die ik wil bereiken en eigenlijk pakt het altijd beter uit dan verwacht. Wanneer ik de foto's ga nabewerken word ik helemaal blij en ben ik dol enthousiast. Naast fotograferen ben ik kapster, ik hou van zingen en ook dans ik salsa.

3 jaar ervaring

Fotostudio in Zeist

Vera doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Vera

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Vera

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Vera

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Vera gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Vera bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.