Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Michelle

Fotograaf Michelle Van Dijk

0 reviews

Over Michelle

Ik heb altijd al veel interesse gehad voor creatieve vakken, mijn interesse voor fotografie en design is uitgegroeid tot een zelfstandige onderneming nadat ik diverse scholingen heb afgerond op het gebied van fotografie. In het bijzonder ben ik gecertificeerd vastgoedfotograaf. Ik zorg ervoor dat een object goed gepresenteerd staat op een foto. Naast een goede vastgoedreportage mag ik ook graag bezig zijn met natuurfotografie. Het creatief en vrij bezig zijn per opdracht en vervolgens toch het beste resultaat leveren voor een klant, dat is wat ik erg belangrijk vind. Fotografie is een effectief en creatief middel om bepaalde elementen beter in beeld te kunnen brengen, geen fotograaf is hetzelfde en daarin heeft ieder zijn eigen manier van werken. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met creatieve taken, denk aan verschillende manieren van fotografie, digitaal tekenen van plattegronden, het maken van Artist Impressions en nog veel meer!

1 jaar ervaring

Michelle doet

Vastgoed fotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Michelle

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Michelle

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Michelle

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Michelle gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Michelle bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.