Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Wendy

Fotograaf Wendy Tellier - Vastenhouw

0 reviews

Over Wendy

Ik ben getrouwd en trotse moeder van een prachtige zoon. Sinds de geboorte van mijn zoon Reno inmiddels 9 jaar geleden is mijn liefde voor Fotografie nog groter geworden. Ik heb van mijn hobby destijds, mijn beroep kunnen maken en mag het mooiste vak van de wereld uitoefenen, Ik ben een fotografe die je het best kan omschrijven als enthousiast, gedreven, creatief en optimistisch. Mijn foto's zorgen ervoor dat je unieke momenten in je leven zoals een zwangerschap, geboorte van je kindje of zijn of haar eerste verjaardag kan herbeleven. Mede door mijn geduld en positieve uitstraling laat ik je snel op je gemak voelen. Je kan bij mij terecht voor een zwangerschapsshoot, newborn, cakesmash en kinderfotografie. Newborn fotografie is een zeer mooie en specialistische tak van fotograferen. Iedere keer is het zo fijn dat ouders het vertrouwen in mij hebben met hun pasgeboren kindje. Zelf ben ik moeder en weet hoe geweldig het is om de mooie gebeurtenissen vast te leggen. Er gaat zoveel door je heen. Zwanger worden, hormonen, blijdschap en misschien wel angst. Het is zo'n bijzondere periode! Ik help je graag om deze momenten vast te leggen Fotografie is zo bijzonder omdat sommige periodes zo snel voorbij gaan. Je wilt er niks van missen. Je wordt zwanger je ziet en voelt je buik groeien. Je baby wordt zo snel groot. De eerste verjaardag van je kindje Waar blijft de tijd! Laat mij deze bijzondere gebeurtenissen vast leggen zodat je er altijd op terug kan kijken. Een foto zegt zoveel meer dan woorden. Het maakt emoties in je los. Samen terug kijken naar deze bijzondere periodes. Het is niet altijd vanzelf sprekend om dit mee te mogen maken. Dit is voor mij de grootste drijfveer.

5 jaar ervaring

Fotostudio in Winkel

Wendy doet

Fotoshoot gezin

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Wendy

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Wendy

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Wendy

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Wendy gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Wendy horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.