Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Vincent

Fotograaf Vincent Van Der

0 reviews

Over Vincent

Mijn zoektocht en avontuur in de fotografie begon op mijn 23ste. Nadat ik met een andere fotograaf mee mocht lopen, kocht ik een digitale camera. De wereld door mijn camera was voor mij nieuw en verrassend anders. Leren kijken, zoeken, experimenteren en heel veel fotograferen om vervolgens te ontdekken dat mijn passie in de portretfotografie ligt. Mijn drijfveer is het ontdekken van de persoon achter de glimlach: de oprechte blik en emotie. Ik ben autodidact en sinds kort leg ik me steeds meer toe op portretfotografie en probeer ik er kunst van te maken. Foto's maken zorgt ervoor dat ik gelukkige momenten intenser beleeft. Elk moment is uniek. Elk mens is uniek. Elke fotoshoot is anders en beleef ik anders, dat maakt mijn gelukkig. Vooral het eindresultaat Mijn passie is fotografie. Elke keer ontdekt je weer wat nieuws. Mijn hobby is op een mooie zonnige zondag met de camera op pad om de natuur in beeld te brengen. En daaruit komt soms spontaan een leuke fotoshoot rollen. Wat fotografie voor mijn bijzonder maak is dat je elke dag weer wat nieuws kan leren in dit vak. Experimenteren is een ding dat dagelijks bij me opkomt.

8 jaar ervaring

Vincent doet

Fotoreportage

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Vincent

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Vincent

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Vincent

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Vincent gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Vincent horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.