Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Maarten

Fotograaf Maarten de Kok

4 reviews

Over Maarten

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf in de omgeving van Utrecht? Ik houd van pure fotografie, geen gekunstelde poses, maar spontaniteit. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de fotoshoot. Dat zorgt voor informele, ongedwongen en stijlvolle foto’s. Een fotograaf heeft ervaring nodig om precies te weten waar te zijn op het juiste moment zodat jullie later de meest bijzondere beelden hebben om naar terug te kunnen kijken. Ik houd van pure fotografie, geen gekunstelde poses, maar spontaniteit. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de fotoshoot. Dat zorgt voor informele, ongedwongen en stijlvolle foto’s. Omdat het erg afwisselend is, je hebt altijd te maken met verschillende mensen of situaties. Portretten maken is voor mij heerlijk om te doen omdat je mensen daar heel blij mee kan maken, maar ik kan ook mijn eigen creativiteit er in kwijt en dat vind ik erg belangrijk.

13 jaar ervaring

Fotostudio in Utrecht

Levert gemiddeld binnen 3 dagen

Maarten doet

Bedrijfsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Maarten heeft 4 reviews

Boek je fotoshoot bij Maarten

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Maarten

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Maarten

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Maarten gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Maarten horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.