Loading...
Lisa

Fotograaf Lisa Berkhuysen

Over Lisa


Mijn drijfveer is mijzelf te overtreffen elke keer, ik leer van het bekijken van goede foto's en films en probeer op te slaan wat mij zo aanspreekt. Zo kan ik tijdens fotoshoots het beste uit mijzelf halen.

Ik hou van kwaliteit, goede muziek, goede films, mooie foto's. Hier haal ik enorm veel geluk uit en tilt mij naar hogere sferen. Ook met vrienden leuke avonturen beleven en lekker eten maakt mij gelukkig.

Ik word warm van visuele schoonheid, of dat nou is van gedetailleerd om mij heen kijken tijdens een wandeling, of een film kijken die mij aanspreekt, van o.a. Quentin Tarantino. Ook hou ik van muziek, ik speel zelf electrische gitaar en drum, en kan enorm genieten van bijv. Pink Floyd. Fotografie is voor mij speciaal omdat je die visuele schoonheid kan vastleggen in 1 moment, het creëert herinneringen en bij het terugkijken van vakantiefoto's word ik altijd weer even meegenomen naar hoe dat toen was. Dat is toch fantastisch.

Lisa heeft 2 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Utrecht

Foto's


Lisa doet


Bruidsfotografie


Portretfotografie


Bedrijfsfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.