Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Ineke

Fotograaf Ineke Boeter

4 reviews

Over Ineke

In 2016 koos is ervoor om mijn fulltime baan op te zeggen en te gaan doen wat mij echt gelukkig maakt. Ik startte eerst mijn eigen bedrijf om te kijken wat dat mij kon brengen. Daarnaast ging ik op zoek naar een parttime baan bij een werkgever die mij écht aanspraak en startte ik met een opleiding fotografie aan de School voor Fotografie in Utrecht. Inmiddels heb ik mijn diploma op zak, werk ik drie dagen per week als communicatiemedewerker voor het Nederlands Jeugdinstituut én kan ik mijn overige energie en creativiteit kwijt in eigen opdrachten. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik iedere dag iets doe waar zowel ik als anderen gelukkig van worden. Een gezonde levensstijl, sport, dieren, (gezonde) voeding en het milieu zijn belangrijke elementen in mijn dagelijkse leven en de keuzes die ik maak. Ik ga graag op pad voor foto's om op nieuwe plekken en omstandigheden actief met een opdracht aan de slag te gaan. Ik word gelukkig wanneer ik de verrassing zie op de gezichten van mensen die mijn foto's zien. Foto's zijn zowel de sleutels tot herinneringen als een momentopname vanuit een ander perspectief. Vaak levert dit positief verraste reactie op en dat is ontzettend tof! Je weet dan dat de opdracht geslaagd is! Het maakt mij ook gelukkig wanneer foto's precies die emotie uitstralen die op dat moment speelde. Passie, liefde, blijheid, maar ook strijdlust, pijn en frustratie. Als fotograaf draag je bij aan het vastleggen van herinneringen, zowel in de grote lijnen als in detail. Je 'vangt' bijzondere momenten die anders onopgemerkt voorbij gaan of snel vergeten zijn. Een foto vertelt een heel verhaal of zelfs meerdere, omdat iedereen er anders naar kijkt. Ik schrijf graag, maar 'een foto zegt meer dan duizend woorden'! ;-)

5 jaar ervaring

Ineke doet

Dierenfotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Ineke heeft 4 reviews

Boek je fotoshoot bij Ineke

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Ineke

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ineke

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Ineke gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Ineke horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.