Loading...
Ineke

Fotograaf Ineke Boeter

1 review

Over Ineke


In 2016 koos is ervoor om mijn fulltime baan op te zeggen en te gaan doen wat mij echt gelukkig maakt. Ik startte eerst mijn eigen bedrijf om te kijken wat dat mij kon brengen. Daarnaast ging ik op zoek naar een parttime baan bij een werkgever die mij écht aanspraak en startte ik met een opleiding fotografie aan de School voor Fotografie in Utrecht. Inmiddels heb ik mijn diploma op zak, werk ik drie dagen per week als communicatiemedewerker voor het Nederlands Jeugdinstituut én kan ik mijn overige energie en creativiteit kwijt in eigen opdrachten. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik iedere dag iets doe waar zowel ik als anderen gelukkig van worden. Een gezonde levensstijl, sport, dieren, (gezonde) voeding en het milieu zijn belangrijke elementen in mijn dagelijkse leven en de keuzes die ik maak. Ik ga graag op pad voor foto's om op nieuwe plekken en omstandigheden actief met een opdracht aan de slag te gaan.

Ik word gelukkig wanneer ik de verrassing zie op de gezichten van mensen die mijn foto's zien. Foto's zijn zowel de sleutels tot herinneringen als een momentopname vanuit een ander perspectief. Vaak levert dit positief verraste reactie op en dat is ontzettend tof! Je weet dan dat de opdracht geslaagd is! Het maakt mij ook gelukkig wanneer foto's precies die emotie uitstralen die op dat moment speelde. Passie, liefde, blijheid, maar ook strijdlust, pijn en frustratie. 

Als fotograaf draag je bij aan het vastleggen van herinneringen, zowel in de grote lijnen als in detail. Je 'vangt' bijzondere momenten die anders onopgemerkt voorbij gaan of snel vergeten zijn. Een foto vertelt een heel verhaal of zelfs meerdere, omdat iedereen er anders naar kijkt. Ik schrijf graag, maar 'een foto zegt meer dan duizend woorden'! ;-)

Ineke heeft 4 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 2 dagen

Foto's


Ineke doet


Familiefotografie


Dierenfotografie


Fotoreportage


Socialmedia fotografie


Evenementenfotografie


Sportfotografie


Theaterfotografie


Reviews


T

Review van Tim

Familiefotografie

Goede en duidelijke communicatie, super snelle levering, veel keuze uit foto's. Helemaal top!

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.