Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Scroll voor meer informatie

Fotograaf Iris uit Utrecht


Fotograaf Iris

0 review

Met beelden kun je verhalen vertellen over mensen en gebeurtenissen. Foto's zijn een blijvende herinnering. Of het nu verdrietig is of heel vrolijk. Ik vind het mooi om herinneringen mee te geven. Dat je later naar de foto's kijkt en er verhalen komen over hoe het toen was. Ik ben rustig en luister goed naar wat je wilt, want ik weet dat ik daarmee de mooiste foto's krijg. 

Als je jezelf herkent op de foto, maakt dat mij gelukkig. Dat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen. En als dan het licht perfect valt, dan maakt dat het plaatje compleet.    

Ik heb plezier in het fotograferen, omdat ik je een blijvende herinnering mee geef.  Met beelden kun je verhalen vertellen over mensen en gebeurtenissen. Of het nu verdrietig is of heel vrolijk. Ik vind het mooi om herinneringen mee te geven. Dat je later naar de foto's kijkt en er verhalen komen over hoe het toen was.

Fotograaf Iris doet:Familiefotografie

0 review

Je fotograferen zoals je bent vind ik geweldig om te doen. Ik registreer vooral en zoek momenten zodat je spontaan op de foto staat. We bespreken waar je de foto’s voor wilt gebruiken en dan zoeken we een geschikte locatie en natuurlijk geef ik tips hoe je zo ontspannen mogelijk op de foto kunt staan.

Ik fotografeer niet alleen, ik werk ook in de journalistiek als camerajournalist. En dan vertel ik verhalen over de mensen die ik film. Verhalen vertellen kan ook met foto’s.

Fotoshoots op locatie of thuis


325

275

225

175

125

Fotoshoot al voor: 125

Ervaring: 7 jaar Gemiddelde levertijd: 7 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


325

275

225

175

125


Kinderfotografie

0 review

Kinderen zijn onbevangen en geweldig om voor de camera te hebben. Ze zijn spontaan, doen waar ze zin in hebben en dan kun je ze fotograferen precies zoals ze zijn. 

Soms hebben ze helemaal geen zin om te poseren, maar met een beetje geduld en ze de ruimte te geven lukt het toch altijd weer. En dan krijg je de leukste foto's. 

Fotoshoots op locatie of thuis


195

165

125

95

Fotoshoots in de studio


250

195

145

Fotoshoot al voor: 95

Ervaring: 7 jaar Gemiddelde levertijd: 7 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


195

165

125

95

Fotoshoots in de studio


250

195

145

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1450+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


sprout
bnr
pf
nbr
emerce
bn
  • sprout
  • bnr
  • pf
  • nbr
  • emerce
  • bn

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.