Loading...
Herre

Fotograaf Herre Vermeer

1 review

Over Herre


Het vangen van de kleine nuances die ieder mens uniek maakt. Of het nu gaat om bruidsportretten, een zakelijke presentatie of vrije artistieke portretten, de foto telt voor mij pas als het dit element van eigenheid vertaalt. Eigenlijk draait alles om liefde; dit kan zijn liefde voor elkaar maar ook bijvoorbeeld passie voor jouw ondernemerschap.

In mijn tuin groeien vele aardbeien, ik word er al gelukkig van als ik er aan denk hoe lekker, sappig en zoet deze zullen zijn als ze straks rijp zijn. Zo zie je maar, dat geluk in kleine dingen kan zitten. Verder heb ik veel bewondering voor muziek en klassieke kunst. Ik ben graag onder de mensen.

Fotografie sluit goed aan bij het type persoon dat ik ben. Ik mag dan wel rondlopen met een dure professionele camera, maar hetgeen waar het in dit vak vooral om gaat is kijken, kijken, kijken. Van nature ben ik een rustig persoon, die niet prominent aanwezig is. Maar ik weet goed wat ik wil, door jarenlange ervaring als full-time professional ben ik zelfverzekerd geraakt.

Herre heeft 11 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Herre doet


Bruidsfotografie


Bedrijfsfotografie


Evenementenfotografie


Reviews


M

Review van Marga

Bruidsfotografie

Herre is zeer mensgericht in zijn fotografie en dan geen statische foto's maar ongedwongen & natuurlijk

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.