Herre uit Utrecht

Herre uit Utrecht

Wat is mijn drijfveer?

Het vangen van de kleine nuances die ieder mens uniek maakt. Of het nu gaat om bruidsportretten, een zakelijke presentatie of vrije artistieke portretten, de foto telt voor mij pas als het dit element van eigenheid vertaalt. Eigenlijk draait alles om liefde; dit kan zijn liefde voor elkaar maar ook bijvoorbeeld passie voor jouw ondernemerschap.


Wat maakt mij gelukkig?

In mijn tuin groeien vele aardbeien, ik word er al gelukkig van als ik er aan denk hoe lekker, sappig en zoet deze zullen zijn als ze straks rijp zijn. Zo zie je maar, dat geluk in kleine dingen kan zitten. Verder heb ik veel bewondering voor muziek en klassieke kunst. Ik ben graag onder de mensen.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie sluit goed aan bij het type persoon dat ik ben. Ik mag dan wel rondlopen met een dure professionele camera, maar hetgeen waar het in dit vak vooral om gaat is kijken, kijken, kijken. Van nature ben ik een rustig persoon, die niet prominent aanwezig is. Maar ik weet goed wat ik wil, door jarenlange ervaring als full-time professional ben ik zelfverzekerd geraakt.

Resultaat 10
Communicatie 8
Creatief meedenken 8
Snelheid levering 8
Prijs – kwaliteit 8
Totaal 8,4
8,4

"8.4, Herre is zeer mensgericht in zijn fotografie en dan geen statische foto's maar ongedwongen & natuurlijk"

Door Marga
Lees Alle informatie over fotograaf Herre uit Utrecht
Boek Herre uit Utrecht
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.