Loading...
Marieke

Fotograaf Marieke Peereboom-Hoeben

Over Marieke


Ik werk graag op locatie, waar de zoektocht naar het juiste licht mij inspireert en er vaak spontane situaties ontstaan. Mensen voelen zich daar meer op hun gemak, waardoor de fotosessie op een ontspannen manier plaatsvindt. Naast het portretteren van mensen, maak ik ook graag reportages en fotografeer ik met veel plezier interieurs en producten.

Ik word gelukkig als ik merk dat mensen zich ontspannen voor mijn camera, als er een natuurlijke interactie ontstaat. En het dan beelden oplevert die zowel technisch als qua sfeer perfect zijn. Als de geportretteerde achteraf zegt ´Wauw, hier ben ik echt blij mee!´

Ik vind het fantastisch om te spelen met licht. Om het licht zo te gebruiken, dat het onderwerp en de omgeving een bijzonder beeld opleveren. Ik doe dat zowel met natuurlijk licht als kunstlicht, afhankelijk van de situatie en het gewenste resultaat. Net dat beetje extra om het beeld te versterken.

Marieke heeft 16 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Marieke doet


Bruidsfotografie


Bedrijfsfotografie


Portretfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.