Marieke uit Ulvenhout

Marieke uit Ulvenhout

Wat is mijn drijfveer?

Ik werk graag op locatie, waar de zoektocht naar het juiste licht mij inspireert en er vaak spontane situaties ontstaan. Mensen voelen zich daar meer op hun gemak, waardoor de fotosessie op een ontspannen manier plaatsvindt. Naast het portretteren van mensen, maak ik ook graag reportages en fotografeer ik met veel plezier interieurs en producten.


Wat maakt mij gelukkig?

Ik word gelukkig als ik merk dat mensen zich ontspannen voor mijn camera, als er een natuurlijke interactie ontstaat. En het dan beelden oplevert die zowel technisch als qua sfeer perfect zijn. Als de geportretteerde achteraf zegt ´Wauw, hier ben ik echt blij mee!´


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Ik vind het fantastisch om te spelen met licht. Om het licht zo te gebruiken, dat het onderwerp en de omgeving een bijzonder beeld opleveren. Ik doe dat zowel met natuurlijk licht als kunstlicht, afhankelijk van de situatie en het gewenste resultaat. Net dat beetje extra om het beeld te versterken.

Lees Alle informatie over fotograaf Marieke uit Ulvenhout
Boek Marieke uit Ulvenhout
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.