Loading...
Shivash

Fotograaf Shivash Poeran

11 reviews

Over Shivash


Mijn passie voor fotografie is deels overgebracht door de inspiratie van John Rankin Waddell en deels gegroeid door mijn interesse in kunst. Als kind stond ik altijd klaar met mijn zelfgemaakte rietjes camera om op familie feestjes te fotograferen. Toen ik wat ouder werd ben ik een echte camera gaan kopen, hiermee ben ik aan de slag gegaan als hobby fotograaf.  In 2012 heb ik mijn eerste spiegelreflex camera gekocht. Sindsdien ben ik bezig mezelf te verbeteren en te ontwikkelen als fotograaf. Ook heb ik meer inzicht gekregen in de creativiteit. Als allround fotograaf probeer ik elk bijzondere moment vast te leggen. Mijn professionaliteit en expertise ligt vooral bij mensenfotografie. Uiteraard zie ik elke vorm van fotografie als een uitdaging om zo weer mezelf te kunnen ontwikkelen.

Ik word er gelukkig zodra ik mijn camera kan vasthouden. Door te fotograferen wil ik alle bijzondere en speciale momenten vast leggen. Als ik te werk ga neem ik echt mijn tijd om diegene wie ik ga fotograferen goed te leren kennen. Zo wil ik ervoor zorgen dat er geen ongemakkelijke momenten ontstaan. Een goed en veilig gevoel is voor mij van groot belang, zodra dit er is merk ik dat de foto's veel levender worden.  Uiteraard word ik nog gelukkiger van als ik complimenten krijg van wat ik heb laten zien.

Fotograferen is een heel mooi en bijzonder beroep, je legt namelijk alle bijzondere of speciale momenten vast waar je later nog lang van kan genieten. Door ernaar te kijken, zie ik hoeveel tijd en energie ik in mijn werk stop, het resultaat moet namelijk voor mij schitterend zijn. Fotografie is voor mij een bijbaan, naast fotografie ben ik werkzaam als docent op de MBO. Ik ben bezig met de lerarenopleiding, tijdens mijn opleiding ben ik 3 dagen op school en 2 dagen op werk als docent. Daarnaast ben ik ook nog 3 tot 4 keer bezig met sporten.

Shivash heeft 6 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Tuinstraat

Foto's


Shivash doet


Newborn & Baby fotografie


Portretfotografie


Modelfotografie


Socialmedia fotografie


Reisfotografie


Reviews


P

Review van Pudja

Portretfotografie

Prettige sfeer & heb dezelfde avond nog de foto's ontvangen, superfijn !!

S

Review van Sanne

Modelfotografie

Hoe de fotograaf alles had voorbereid, en zijn professionele houding.

S

Review van Sanne

Modelfotografie

Voelde me goed op mijn gemak

N

Review van Natalya

Portretfotografie

Relaxte sfeer

Y

Review van Youssra

Portretfotografie

Er was een leuke en ontspannen sfeer.

S

Review van Shoshanna

Modelfotografie

Hij is erg flexible in creative mee denken

E

Review van Erika

Modelfotografie

Nauwkeurige planning uitgewerkt, gaf meteen alle nodige informatie: datum, uur, opdracht, thema, wat mee te brengen, zocht zelfs op waar ik best kon parkeren en wat ook het goedkoopste was, wanneer ik bij het toekomen de locatie niet meteen vond is hij me ook meteen komen halen. Hij apprecieert ook inspraak van de modellen zelf, het is leuk om interactie te hebben.

A

Review van Anita

Socialmedia fotografie

Heel fijn om mee te werken en je op je gemak te voelen. Alles loopt soepel en heb de prachtige resultaten de volgende dag al in mailbox

A

Review van Anggita

Modelfotografie

Dat we fijn konden samenwerken met elkaar!

S

Review van Sabine

Portretfotografie

De manier van inspelen op mijn ideeën

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.