Loading...
Robert

Fotograaf Robert Van Ingen

Over Robert


Mensen raken door het fotograferen van de juiste momenten, dat geeft mij enorme voldoening. Vol enthousiasme geef ik alles wat ik in mij heb om samen met jullie spetterende fotografie te creëren. Mijn fotografie wordt geleid door mijn gevoel en ondersteund door mijn expertise. Hoofd én hart. Daar sta ik voor.

Voelen dat mensen geraakt zijn door de speciale momenten die ik voor ze heb vastgelegd. Ook kleine dingen zoals een kind aan het lachen maken, één van onze poezen op schoot hebben of lekker een momentje genieten van de zon, dat soort dingen maken mij gelukkig! 

Als creatieve duizendpoot ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever (handig bij het maken van trouwboeken) en fotograaf. Tijdens mijn studie bij De Fotoacademie Amsterdam kwam ik erachter dat mijn hart ligt in de documentaire fotografie, oftewel verhalen vertellen. Zo doe ik dat voornamelijk als bruidsfotograaf. Na 2 jaar fotograferen tijdens mijn studie was ik eindelijk klaar om mijn vrije werk samen te brengen in een boek. Het boek gaat over mijn zusje en daarmee indirect ook over mij. ‘Close’ delen met de wereld was erg spannend. Gelukkig heeft mijn doorzettingsvermogen zijn vruchten afgeworpen. In 2017 ben ik geselecteerd voor New Dutch Photography Talent en staat mijn werk nu ook in ‘New Photo’.

Robert heeft 6 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Robert doet


Bruidsfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.