Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Frank

Fotograaf Frank Herben

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Frank doet

Dierenfotograaf

Over Frank

Ik ben Frank. Branding consultant en creatieve duizendpoot op het gebied van visueel content. Ik woon aan de Maas onder Rotterdam, maar ben voor mijn werk actief door heel Nederland en daar buiten. Mijn drijfveren bestaan uit uitdagingen aan gaan, schoonheid en kwaliteiten herkennen en onafhankelijk zijn in wat ik doe. Fotografie is persoonlijk en de beelden zijn vaak de interpretatie van de fotograaf. Door mijn achtergrond in branding kijk ik net even anders en streef ik er naar om de unieke kernkwaliteiten en eigenschappen van mijn onderwerpen zo mooi en goed mogelijk neer te zetten. Voorafgaande de fotoshoots, of diensten die ik aanbied, verdiep ik mij in het onderwerp en creëer daardoor authentieke eindresultaten. Precies zoals het model is of wat men voor ogen had om weer te geven. Wat maakt mij gelukkig? Ik ben met heel weinig gelukkig. De alledaagse en kleinste dingen maken mij blij. Van een goofy kwispelende hond in het park tot een door zonlicht gouden verlicht gebouw op een zomeravond. Mijn poes die snurkt of sterke espresso in de ochtend. De vrijheid van reizen in prachtige gebieden en wakker worden in de natuur. De uitdaging van nieuwe dingen uitproberen, leren en onder de knie krijgen. En andere mensen blij maken met mijn enthousiasme. Alles in je leven vormt je wie je bent. Bij mij komt dit allemaal samen in het werk wat ik doe en het leven dat ik leid. Op jonge leeftijd was ik altijd buiten avonturen aan het beleven en kon ik vol verwondering helemaal stil vallen van mooie schouwspellen. Van de natuur en de landschappen. Prachtige schilderijen of prenten in boeken vol avontuur. Ik ben dan ook verzot op nieuwe dingen ontdekken. Van nieuwe creatieve projecten tot onbekende landen bezoeken met slechts een rugtas. Ik heb in binnen- en buitenland gewerkt in toerisme en vervolgens vele jaren professioneel avonturen en uitdaging beleefd in het leger. Hierna ben ik IT'er geworden en ben ik fulltime bedrijfskunde gaan studeren en afgestudeerd met een branding scriptie voor de recreatieve Outdoor branche. In mijn vrije tijd ga ik graag op hiking vakanties in afgelegen verre gebieden en ik maak daar o.a. timelapse beelden van schitterende schouwspellen die als stock verkocht worden aan documentaire en programma makers. Voeg je al deze eigenschappen, skills en kennis samen, dan kom je uit op diensten die ik als zelfstandige aanbied. Ik heb werkelijk van al mijn passies samen, mijn beroep kunnen vormen en ik voel me daar dagelijks dankbaar voor. Het leven is mooi en creëer graag mooie dingen. Dus neem vooral contact op als u iets moois wilt maken.

4 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Frank

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Frank

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Frank gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.