Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Lindy

Fotograaf Lindy Schenk-Smit

1 review

Lindy doet

Fotoshoot gezin

Over Lindy

Fotografie is mijn passie, van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt, ik fotograaf mensen zoals ze zijn, puur en echt . Iedereen is mooi, ik hou niet van poseren ben een echte journalistieke fotograaf, met een creatief oog voor detail. Ik wil dat mensen hun zelf herkennen in de foto en zelf ook zien hoe mooi ze zijn. Lifestyle en journalistieke fotografie passen helemaal bij mij, natuurlijk stuur ik wat aan waar nodig om zo een prachtig beel samen te creeeren. Bruiloften fotografeer ik journalistiek, puur echt en vol emtotie zodat je de dag na het zien van de foto's keer op keer weer herbeleefd. Overige fotografie zoals zwangerschap, kinderen, portretten etc fotografeer ik in lifestyle style, puur zoals jullie zijn en niet teveel poespas. De liefde tussen twee mensen, de echtheid en de pure emoties. Hoe mooi de bruiloft ook is de lokatie etc, het mooiste blijft de echte liefde tussen twee mensen om dat vast te mogen leggen In de fotografie kan ik mijn energie en cretiviteit kwijt, ik vind het geweldig om met mensen om te gaan. Mijn passie is echt de fotografie en ben er ook echt gezegend mee dat ik hiervan mijn beroep heb kunnen maken. Door de steun van mijn partner ben ik enorm gegroeid tot nu waar ik nu ben . Mijn kinderen zijn mijn alles en de oudste ( geboren 2008) heeft fotografie ook in haar bloed zitten en maakt nu al de prachtigste foto's . Veel bruiloften heb ik samen met mijn partner mogen fotograferen die ik zelf opgeleid heb tot een volwaardige fotografe en die veel oog heeft voor detail

14 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Lindy heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Lindy

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Lindy

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Lindy gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.