Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Heline

Fotograaf Heline Righart - van der Pols

1 review

Heline doet

Food fotograaf

Over Heline

"Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph (Matt Hardy)" . Licht (en vooral het "juiste" licht). Voorjaar. Lente. Macro fotografie. Kleur. Vrienden & Gezin. Vers gemaaid gras. Cappucino. Worteltaart. Lezen. Reizen. Hardlopen. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden! En een foto spreekt voor zich, al zal iedereen er zijn eigen invulling aan geven. Fotograferen is voor mij spelen met licht.. en vastleggen wat een blijvende herinngering mag worden. En die foto mag ik laten ontstaan.. soms door vragen te stellen en interactie op gang te brengen, soms door een opgemaakt bord met een gerecht net een tikje te draaien, wat licht hier en daar laten reflecteren in een studio setting..... en DE foto ontstaat! En daar word ik zo vrolijk van. Net als bij mijn yoga practice, vraagt fotografie om energie en actie; verstilling & concentratie; snelheid & geduld, en om lenigheid (op je knieen fotograferen, of juist lang gebogen staan of je in rare bochten wringen. Koken is niet mijn grootste talent, echter taartjes op de foto zetten maakt me erg blij. Net als mijn gezin, buiten zijn, reizen en boeken lezen.

7 jaar ervaring

Fotostudio in Son

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Heline heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Heline

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Heline

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Heline gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.