Patrick uit Soest

Patrick uit Soest

Wat is mijn drijfveer?

Wat drijft mij al ruim 20 jaar tot fotografie...Al vanaf jongs af aan bezig zijn met beeld en compositie. En dat vaak samen met andere partijen om zo samen tot het beste beeld te komen. De ideale manier voor communicatie!


Wat maakt mij gelukkig?

Ontdekken en leren... Op reis in de wereld of dicht bij huis met een technische opdracht. Elke keer ontdek je weer war en leer je zo veel moois.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie of fotograaf zijn is een manier van leven. Elke dag bezig zijn met beeld is het mooiste wat er is. Al vanaf jongs af aan ben ik er mee bezig. Ik heb een technische achtergrond, na afronding van de MTS ben ik in de fotohandel met studio terecht gekomen. Want fotografie lokte alktijd alk en ik kreeg de kans om bij een fantastiche leermeester het vak te leren. In de vrij uurtjes de Fotovakschool afgerond en in 2000 mijn eigen zaak opgestart, en sindsdien meer dan full-time bezig met fotografie. Reizen blijft ook een grote passie, de wereld zien, ontdekken en op beeld vast leggen

Lees Alle informatie over fotograaf Patrick uit Soest
Boek Patrick uit Soest

Direct naar


chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.