Loading...
Patrick

Fotograaf Patrick van Emst

1 review

Over Patrick


Wat drijft mij al ruim 20 jaar tot fotografie...Al vanaf jongs af aan bezig zijn met beeld en compositie. En dat vaak samen met andere partijen om zo samen tot het beste beeld te komen. De ideale manier voor communicatie!

Ontdekken en leren... Op reis in de wereld of dicht bij huis met een technische opdracht. Elke keer ontdek je weer war en leer je zo veel moois.

Fotografie of fotograaf zijn is een manier van leven. Elke dag bezig zijn met beeld is het mooiste wat er is. Al vanaf jongs af aan ben ik er mee bezig. Ik heb een technische achtergrond, na afronding van de MTS ben ik in de fotohandel met studio terecht gekomen. Want fotografie lokte alktijd alk en ik kreeg de kans om bij een fantastiche leermeester het vak te leren. In de vrij uurtjes de Fotovakschool afgerond en in 2000 mijn eigen zaak opgestart, en sindsdien meer dan full-time bezig met fotografie. Reizen blijft ook een grote passie, de wereld zien, ontdekken en op beeld vast leggen

Patrick heeft 21 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Patrick doet


Bruidsfotografie


Reviews


B

Review van Bas

Bruidsfotografie

Het regende erg veel tijdens onze buiten fotoshoot maar hij maakte het een perfecte dag voor ons. Fotos waren perfect.

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.