Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Marjolein uit Soest


Fotograaf Marjolein

1 review

Mijn naam is Marjolein en ik woon sinds november 2014 in het prachtige, bosrijke Soest. Een ideale omgeving om te kunnen genieten van de natuur. Maar uiteraard ook een ontzettend mooie plek om je helemaal uit te leven met de camera! Of dit nu gaat om kleine insecten, reeën, paarden, gezinnen, loveshoots of een bruiloft... Het is hier prachtig! Het motto voor mijn werk is 'verbeelding van pure schoonheid'. Ik wil mensen vastleggen zoals ze echt zijn, op hun mooist! Natuurlijk kies je mooie kleding uit, doe je bewust je haar of make-up. Maar de rest van het eindresultaat moet natuurlijk ogen! Ik geef kleine opdrachten en aanwijzingen, waarmee je minder bezig bent met het gefotografeerd worden en meer met elkaar of de omgeving. Op die manier ontspannen jullie veel meer en krijg je ongedwongen beelden waar jullie jezelf en elkaar echt op herkennen.Dat houdt bijvoorbeeld ook in dat ik de baby's niet met allerlei hulp en nabewerking in houdingen breng die ze nog lang niet kunnen (bijvoorbeeld zelf hun hoofd omhoog houdend) of de huid helemaal egaal poetst; dat kleine en breekbare is juist zo ontzettend mooi! Uiteraard haal ik krasjes en grote oneffenheden weg, en zorg ik voor een niet te extreme tint. Maar juist de oneffenheden vertellen ook het verhaal van de geboorte. Net als de rimpels en grijze haren van een oma vertellen over het leven dat zij al geleefd heeft.  Door de foto's niet te sterk te bewerken, zijn de foto's ook direct tijdloos! Als je over 10 of 20 jaar de foto's terug ziet, zie je niet de trent van toen, maar mooie, natuurlijke beelden. De ware emoties, het echt kunnen herkennen van de persoon en de persoonlijkheid die je op dat moment bent, dat is mijn doel in de foto's die ik voor jullie maak! Locatie en sfeer zijn heel bepalend voor het eindresultaat. Wanneer u door mij foto's wilt laten maken, zullen we eerst samen overleggen over jullie voor ogen hebben. Foto's op locatie of in de studio, verhalend of losjes, zijn er foto's of combinaties van personen die extra waardevol zijn? Hierna kiezen we de locatie uit die het beste bij jullie wensen passen. Gaan we de natuur in, zoeken we een mooie industriële locatie op, fotograferen we bij jullie thuis? De locatie draagt in grote mate bij aan het eindresultaat en de sfeer van de foto's!  Ik werk met name in de omgeving Rotterdam/Gouda en Soest/Amersfoort, maar het is geen enkel probleem om verder te reizen om elders te fotograferen.    

Alles wat een 'wouw'-effect bij me oproept! Dit kan ik krijgen tijdens het fotograferen. Of tijdens het nabewerken. Wanneer ik een email of recentie krijg van een tevreden klant. Iemand die mijn werk gezien heeft en informatie aanvraagt of ik voor hen ook een speciaal moment vast kan leggen. Maar ook 's ochtends de gordijnen open doen en zien hoe de zon mooi door de bladeren speelt. Of lekker thee drinken en bijkletsen. Meer bollen wol kopen dan ik ooit kan gebruiken om babymutsjes voor newbornshoots te haken; maar ze zijn allemaal zo mooi! Tijdens een sneeuwbui met mijn vriend en mijn camera op pad gaan om te kijken wat we daar weer uit kunnen halen. Soms zo alledaagse dingen, soms zo bijzonder!

Héérlijk vind ik dat; oude fotoboeken (of nog beter, dia's) doorkijken, herinneringen ophalen, van die 'oh, weet je nog!' momenten. Maar op dit moment op de foto gaan, om die momenten voor later te creëren...? Ècht niet! Hoeveel ik ook van mooie beelden hou, hoe graag ik fotografeer, hoe blij ik word als ik eindelijk eens een foto van mijzelf zie waar ik echt blij van word... Ook voor mij is die drempel hoog, maak ik liever de foto dan dat ik erop sta, denk ik 'ach, dat kom t de volgende keer wel'. Het is heel normaal en herkenbaar dat jullie eigenlijk geen idee hebben hoe je je precies moet gedragen en wat je precies kunt verwachten van een fotoshoot! Of dat je op de foto wilt omdat je iemand anders er blij mee gaat maken, maar het liefst zo snel mogelijk klaar bent. Daarom zal ik jullie onder andere door middel van wat opdrachtjes sturen. En probeer ik altijd die insteek te kiezen, waar jullie het meest van kunnen ontspannen! In de voorbereiding zullen we  hier al aandacht aan besteden; als je je snel ongemakkelijk of bekeken voelt, kiezen we niet voor een locatie in een sfeervolle, oude binnenstad. Er zullen een aantal klassieke geposeerde foto's bij zitten wanneer jullie met een groep zijn, maar daarna gaan we lekker losjes aan het werk. Mijn doel is om mooie, pure beelden te maken! Daarom stuur ik meer aan op het ontspannen en vrij voelen, dan het precies poseren. En uiteraard zal ik er echt wel op inspelen als iets niet erg flateus is. Na de shoot ga ik aan de slag met de foto's. Als jullie dat leuk vinden, kunnen jullie ook een preview op Facebook krijgen! Dan hoef je iets minder lang in spanning te zitten om het eerste resultaat van jullie shoot te zien. In mijn nabewerking zorg ik ervoor dat de foto's op een natuurlijk manier, optimaal zijn. Dit houdt in dat ik ervoor zorg dat de sfeer behouden of zelfs versterkt wordt door mooie contrasten, kleuren en belichting. Daarnaast bekijk ik ze stuk voor stuk om te kijken of er nog aanpassingen nodig zijn.

Fotograaf Marjolein doet:Zwangerschapsfotografie

1 review

Je lijf is aan het veranderen, er komt (weer) een nieuw mensje in jullie gezin en dat willen jullie vastleggen! Tijdens een zwangerschapsshoot probeer ik de band tussen jullie vast te leggen; een losse, sfeervolle shoot op een mooie locatie. Als je er eigenlijk niet echt van houdt om op de foto te gaan of jullie bijvoorbeeld al een kindje hebben is een buitenlocatie ideaal. Ik geef jullie wat opdrachtjes, maar laat jullie voornamelijk ook los. Jullie zijn lekker samen op pad en ik leg alles vanaf een afstandje (nou vooruit, soms ben ik ook echt wel dichtbij :P ) vast.Willen jullie liever iets artistiekere foto's en vinden jullie het niet erg heel bewust op de foto te gaan? Dan kunnen we ook de mogelijkheden ontdekken van studiofotografie!

Ik ben in het bezit van drie zwangerschapsjurken; een lichtblauwe jurk met blote buik en benen, en okergele kanten trompetjurk en een paarse jurk met eventueel blote onderbenen en een lange sleep. Deze jurken zijn zonder extra kosten te gebruiken tijdens jullie zwangerschapsshoot.

Fotoshoots op locatie of thuis


259

239

189

Fotoshoot al voor: €189

Ervaring: 6 jaar Gemiddelde levertijd: 6 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


259

239

189


Newborn & Baby fotografie

1 review

Als jullie kindje geboren is, raak je niet uitgekeken! Dat mondje, die vingers, de ogen, die schattige kleine teentjes... Om dat gevoel en die herinneringen ook in de toekomst vast te kunnen houden, kom ik bij jullie thuis om dit vast te leggen. Puur en in lifestylevorm, met een gestyleerde aanvulling als jullie dat ook mooi vinden. We kunnen de kleine in bad doen, er mag geknuffeld worden, getroost. De luier die verschoond moet worden, een flesje dat gegeven moet worden en natuurlijk nog meer kusjes die uitgedeeld moeten worden. Gewoon, hoe jullie zijn als gezin.

Voor gestyleerde foto's heb ik diverse kleden en attributen bij me. We kunnen ter plekke kijken wat jullie mooi vinden. Wellicht hebben jullie ook nog wel een mooi kleed in huis, of een persoonlijk knuffeltje.

Fotoshoots op locatie of thuis


259

239

189

Fotoshoot al voor: €189

Ervaring: 6 jaar Gemiddelde levertijd: 6 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


259

239

189


Kinderfotografie

1 review

Soms wil je dat jouw kind even helemaal in het middelpunt staat van een fotoshoot. Wellicht in de vorm van een cakesmash vlak voor een verjaardag, of gewoon lekker speels, buiten in een losse omgeving. Ik heb zeer veel ervaring met het fotograferen van kinderen, waardoor ik heel goed verschillende karakters aan kan voelen. Daarom lukt het eigenlijk altijd wel om tot een heel tof resultaat te komen! Of je kindje nu juist verlegen, enthousiast of lekker eigenwijs is; ontspannen en met veel gevoel maken we er een toffe shoot van!

Fotoshoots op locatie of thuis


258

239

199

159

Fotoshoots in de studio


199

159

Fotoshoot al voor: €159

Ervaring: 6 jaar Gemiddelde levertijd: 6 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


258

239

199

159

Fotoshoots in de studio


199

159


Bruidsfotografie

1 review

Jullie bruiloft; een super speciale dag, die voorbij vliégt en waarvan je ringen, kleding en foto's eigenlijk de enige tastbare herinnering zijn. Voor de rest van je leven! Juist omdat deze dag zo belangrijk is, zullen we eerst vrijblijvend contact en een ontmoeting hebben om te kijken of ik de perfecte match ben voor jullie.

Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we ook een mini-loveshoot doen; zo kunnen jullie direct voelen hoe ik te werk ga en wat jullie ervan vinden om bij mij voor de camera te staan. Een goede klik is namelijk superbelangrijk! Ik ben de hele dag bij jullie in de buurt; dan is het dus wel erg prettig als er gewoon een leuke, ontspannen klik is en we er samen ook gewoon een relaxte en leuke dag van kunnen maken.

Ik voel het als een hele eer en verantwoordelijkheid om bij dè dag van jullie leven aanwezig te mogen zijn. Ik wil dat jullie de dag zoveel mogelijk kunnen beleven, zoals jullie zouden doen als er geen fotograaf met jullie mee zou gaan. Puur, zoals jij zelf zijn en het zelf ervaren. Daarom vind ik het ook zo belangrijk dat we vooraf een klik hebben en we elkaar mimimaal twee keer zien; dan kan ik veel meer met jullie dag meekomen als 'one of the guys'! Soms op de achtergrond, soms gezellig mee kletsend.

Tijdens de reportage zal ik jullie helpen en sturen. Omdat je vaak zelf geen idee hebt wat je nou precies moet doen... En om samen tot supertoffe platen te kunnen komen! Ook hierin blijven we er een onstpannen, gezellige dag van maken. Willen jullie tussendoor even ergens koffie drinken of gewoon even ergens samen zitten? Helemaal prima!

Ik kom heel graag met jullie in contact om te kijken of wij de juiste klik hebben om jullie dag vast te leggen!

Fotoshoots op locatie of thuis


1.195

1.095

995

795

595

495

375

Fotoshoot al voor: €375

Ervaring: 6 jaar Gemiddelde levertijd: 6 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


1.195

1.095

995

795

595

495

375


Loveshoot

1 review

Zijn jullie hartstikke dol op elkaar, maar komen jullie eigenlijk niet verder dan selfies en wat vakantiefoto's? Met een loveshoot zoeken we een toffe plek op om jullie samen te fotograferen. Er mag gezoend, gezwijmeld en gekust worden, maar ook gewoon gewandeld, gepraat en gelachen. Allemaal niet te gedwongen en vooral gewoon lekker ontspannen en gezellig.Jullie gaan tijdens de fotoshoot gewoon even lekker samen op pad, met toffe foto's als eindresultaat!

Fotoshoots op locatie of thuis


258

239

219

Fotoshoot al voor: €219

Ervaring: 6 jaar Gemiddelde levertijd: 6 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


258

239

219


Familiefotografie

1 review

Ik ben ben in loondienst bij een kinderfotografiebedrijf begonnen, waar ik ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan heb met kinderen van verschillende leeftijden en met verschillende karakters. Sinds ik 4 jaar geleden voor mijzelf begonnen ben, heb ik dit als basis kunnen gebruiken om de ouders&kinderen nog beter aan te voelen. Ook al ben ik een vreemde voor jouw kind(eren), lukt het mij door mijn ervaring eigenlijk altijd om tot een goed indresultaat en een leuke, gezellige fotoshoot te komen!Juist door gezinsshoots lekker buiten te doen, hebben we alle ruimte en vrijheid om te kijken wat werkt. Geen angst over dure apparatuur die omver gelopen kan worden, geen gedwongen 1,5 vierkante meter waar de foto's gemaakt worden. Gewoon lekker spelen, ravotten en knuffelen! ;)

Zijn je kinderen al ouder, geldt hetzelfde voor de buitenlocatie. Hier zullen zij zich veel minder gedwongen voelen, waardoor er zoveel mogelijk spontaniteit in de foto's terug te zien is!

Fotoshoots op locatie of thuis


298

259

239

199

159

Fotoshoot al voor: €159

Ervaring: 6 jaar Gemiddelde levertijd: 6 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


298

259

239

199

159

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.