Loading...
Edo

Fotograaf Edo Tams

Over Edo


Ik ben van jongs af aan gegrepen door beelden. Na ruim 8 jaar bij film&T.V. gewerkt te hebben ben ik me actie gaan toeleggen op fotografie. Het is voor mij een heerlijk medium om me te uiten. Wanneer ik door de lens van mijn camera kijk verandert de wereld.

De vrijheid en afwisseling die ik ervaar wanneer ik met mijn camera op pad ben. Als ik zie dat alle facetten zoals licht, compositie en mis-en scene samenvallen voor een bijzondere foto maakt me dat intens gelukkig.

Fotografie vraagt het uiterste van mijn creativiteit. een proces dat voor mijn gevoel altijd door gaat. In elke situatie schuilt een prachtig beeld dat vastgelegd kan worden. Creativief zijn komt ook terug in veel van mijn andere bezigheden. Naast tuinieren stort ik me graag in nieuwe projecten, van het timmeren van houten meubels tot het maken van een bamboefiets(geweldig project:)). Daarnaast sport ik veel, fitness, yoga en ik heb een aantal jaren actief parachute gesprongen, en lees ik alles wat los en vast zit.

Edo heeft 8 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Edo doet


Interieurfotografie


Fotoreportage


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.