Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Scroll voor meer informatie

Fotograaf Joss uit 's-Hertogenbosch


Fotograaf Joss

0 review

Altijd al ben ik gefacineerd geweest door alles om me heen. Ik was nog maar klein toen ik mijn omgeving al tekenend en schilderend probeerde vast te leggen, maar het was nooit levensecht genoeg. Toen ontdekte ik de fotografie en alle creatieve mogelijkheden die de camera me bood – dat was het, dat was mijn roeping. Ik meldde zich aan op de Academie voor Fotografie in Amsterdam en leerde daar het ambacht. In de loop der jaren heb ik mijn eigen stijl van fotograferen verder uitgewerkt en geperfectioneerd".  Na vijfentwintig jaar ervaring mag ik me wel een professionele all-round fotografe noemen, die zowel in als buiten de studio goed uit de voeten kan. Het zit ‘m in de belichting. Ik hou van variatie, maar vaak is er toch een soort Rembrandt-licht in mijn foto’s. Ik hou van beelden die een verhaal vertellen – of het nu een stilleven is of een portret. Ik wil de schoonheid van een object of een persoon vangen en laten zien. Ik maak beelden die een persoonlijk verhaal vertellen en het echte leven laten zien, arm en rijk, groot en klein, individuen en families. De ‘schoonheid’ van een object, persoon of omgeving vergroot ik uit in mijn fotografie door bepaalde accenten te leggen. Dat bepaal ik per situatie. De schoonheid van de eenvoud vind ik belangrijk en dat laat ik graag stralen.

Hoe prachtig is het als je het vroege ochtend licht of nog net de laatste zonnestraaltjes kunt vastleggen. Het zit ‘m in de belichting. Mooi zonlicht of karakterestiek studiolicht is essentieel voor een geslaagde foto. Ik hou van variatie, maar vaak is er toch een soort Rembrandt-licht in mijn foto’s. Ik hou van beelden die een verhaal vertellen – of het nu een stilleven is of een portret. Ik wil de schoonheid van een object of een persoon vangen en laten zien. Tijdens het fotograferen leg ik juist ook de onverwachte momenten vast. Dat levert vaak de meest pakkende en karakterestieke beelden op. Mensen zijn prachtige wezens en verdienen het om zo mooi en bijzonder mogelijk op "plaat" te staan. Ik weet hoe belangrijk het is dat mijn modellen zich op hun gemak voelen. Ik vergeet nooit dat een fotosessie een ervaring op zich is. Dat geldt niet alleen voor gelegenheids-modellen, maar ook voor professionals. Ik probeer al mijn modellen altijd op hun gemak te stellen. Want alleen als je iemand vertrouwt, voel je je zelfverzekerd genoeg om je ware ik te laten zien en te durven stralen. Een fotosessie moet zijn als een feestje. Als de geportretteerde met een goed gevoel naar huis gaat en helemaal blij is met het resultaat, dan is de sessie pas echt geslaagd en ben ik helemaal gelukkig. Voor een fotosessie neem ik ruim de tijd en wijk graag af van de standaard opstellingen en achtergronden. Iets nieuws uitproberen en geinspireerd worden, ook door mijn modellen, zorgt dan dat het voor mij ook een feestje wordt.

Zowel binnen als buiten de studio ben ik op mijn plaats. De kracht van mijn fotografie zit hem in de belichting: een mix van bestaand licht en studiolicht. Het kunnen inproviseren en goed styling behoren tot mijn kwaliteiten en daar maak ik dan ook graag gebruik van. Ik ben het liefst creatief in een kader. Wat wil zeggen dat er een opdracht is waar ik mijn eigen creatieve invulling aan kan geven. Ik heb altijd veel gereisd en heb bijna alle delen van de wereld mogen zien. Het was een voorrecht en een bijzondere tijd om 10 jaar in ZO Azie ( Vietnam en Maleisie) te hebben gewoond met mijn gezin en gewerkt te hebben als fotograaf. Daar ervaarde ik een groot kleurenpalet en heb de prachtigste mensen ontmoet die ik niet aan mijn lens voorbij kon laten gaan. Reizen is mijn passie en tot mijn grote  genoegen doe ik dat nog steeds voor enkele opdrachtgevers, zoals Happinez. Contact maken met mensen en hun "big smile" te zien als ik ze de foto's toon maakt mij intens gelukkig. Niet eerder wist ik dat ik dat mijn fotografiereizen met cursisten me zoveel energie konden geven. Daar denk ik nog altijd met heel veel plezier aan terug en wens dat in de toekomst weer voort te kunnen zetten.  

Fotograaf Joss doet:Newborn & Baby fotografie

0 review

Je allermooiste kindje, een hartveroverend snoetje, dat ene tedere moment, dat is wat je nooit meer wil vergeten. Ik kan het voor je vastleggen in mijn confortabele studio of gewoon bij jullie thuis. Jarenlang ervaring, opgedaan met babyfotografie bij bekende kinderbladen. Ik weet dat het vaak extra tijd kost om het juiste moment te pakken en dat er drink-, plas- en slaapmomenten zijn. Dat er voor het allerliefste lachje van alles uit de kast getrokken moet worden en er improvisatie talent vereist wordt. Weet je.. dat is waarom ik mijn werk nooit saai vindt en ik er heel veel mensen een lach mee op het gezicht kan toveren. Iedere keer wanneer dat mooie plaatje weer bekenen wordt. Of dat kunstwerk aan de muur meer waarde krijgt. Ik sta open voor eigen ideen en verzoeken en vooraf bespreek ik graag je wensen.

Fotoshoots op locatie of thuis


295

250

Fotoshoots in de studio


295

250

Fotoshoot al voor: 250

Ervaring: 28 jaar Gemiddelde levertijd: 28 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


295

250

Fotoshoots in de studio


295

250


Familiefotografie

0 review

Zo waardevol om die ene foto te hebben met het gehele gezin of familie. Een feestelijk moment is vaak de aanleiding. Iedereen op zijn best met mooie kleren en kapseltjes in de studio of juist heel puur op lokatie in het bos of bij het water. Blote voeten en een schepje in de hand. De shoot moet een feestje worden en iets om nooit meer te vergeten met als kroon dat het aan de muur hangt. Dit kan allleen tot stand komen als het goed georganiseerd is. Niet te veel wachten en een ongedwongen sfeer. Zelf de eigewijze puber vindt het dan ook nog leuk. Een verrassingsmoment is altijd welkom en maakt de foto speciaal. Soms moet dat mooie beeld ter plekken ontstaan. De formatie kan uiteraard verschillen. Met opa en oma of alleen kinderen, dan weer met papa en mama trots erbij. Graag denk ik mee hoe de foto's samen een mooi geheel vormen aan de muur of in een album. Een kunstwerk mag niet ontbreken. Van standaard houd ik niet!

Fotoshoots op locatie of thuis


375

325

325

195

Fotoshoots in de studio


355

295

195

Fotoshoot al voor: 195

Ervaring: 28 jaar Gemiddelde levertijd: 28 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


375

325

325

195

Fotoshoots in de studio


355

295

195


Kinderfotografie

0 review

Jullie prachtige hummeltje, wordt jullie eigewijze peutertje, leergierig schoolkind en eigenzinnige puber die eerdaags het huis verlaat. Mooie fases in een kindsleven die zo snel voorbij gaan. En dan realiseer je plots... had ik dit maar eens vast laten leggen, want het is al voorbij. Natuurlijk moeten de foto's, net op juiste moment geklikt, de eer verdienen op de muur bij jezelf of om opa en oma ermee te verrassen. Ik sta open voor eigen ideen en verzoeken en vooraf bespreek ik graag je wensen.

Fotoshoots op locatie of thuis


350

295

225

Fotoshoots in de studio


350

295

225

150

Fotoshoot al voor: 150

Ervaring: 28 jaar Gemiddelde levertijd: 28 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


350

295

225

Fotoshoots in de studio


350

295

225

150

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1450+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


sprout
bnr
pf
nbr
emerce
bn
  • sprout
  • bnr
  • pf
  • nbr
  • emerce
  • bn

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.