Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Kim

Fotograaf Kim Verhoef

0 reviews

Over Kim

Omdat ik mijn hele leven al beeldend bezig ben, ik veel observeer en het mijn passie is om sfeer en emotie op beeld vast te leggen is het vak fotograaf mij op het lijf geschreven. Na een aantal jaar steeds van baan naar baan gehopt te hebben en ik nergens mijn ei kwijt kon ben ik deze passie professioneel gaan inzetten. De beste beslissing ooit! Ik geniet ervan om mensen te fotograferen en te zien hoe blij ze zijn met het resultaat. In mijn jonge jaren heb ik zelf gewerkt als professioneel model en de wereld over gereisd, ik weet dus als geen ander hoe het voelt om voor de camera te staan en weet wat wel en niet werkt. Mijn natuurlijke antenne voor het zien van een verhaal en karakter in een situatie is daardoor verder ontwikkeld. Heel veel dingen! :) Mijn katten (ik ben een enorme dierenvriend), reizen, concert of festivalbezoek, een goede film in het filmhuis, museabezoek, wandelen in de prachtige natuur. Mijn fijne vrienden en ouders. En natuurlijk artistiek bezig zijn. Naast mijn onderzoekende karakter (altijd het waarom willen weten en de waarheid achter de waarheid) heb ik een groot inlevingsvermogen. Voor mijzelf is dat soms nog weleens lastig, maar ach daar leer je mee omgaan :) Ik ben behoorlijk maatschappij bewust en erg geinteresseerd in alles wat met mensen te maken heeft. De diepte en psychologie van de mens fascineert mij enorm. Daarom trekt het vastleggen van emotie en sfeer mij ook. Ik kan daar helemaal in opgaan en daardoor de rest om me heen vergeten. Regelmatig ga ik dan ook op pad voor straatfotografie of tijdens reizen fotografeer ik ook het liefst mensen en hun cultuur.

8 jaar ervaring

Kim doet

Fotoreportage

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Kim

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Kim

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Kim

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Kim gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Kim horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.