Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Joelle

Fotograaf Joelle Brouwers

1 review

Over Joelle

Fotografie is mijn alles, sinds kort ben ik officieel gestart als Fotograaf en heb ik mijzelf ingeschreven bij de KvK. Al jarenlang deed ik aan hobbyfotografie waar ik zoveel plezier in beleefde dat ik nu besloten heb om het fulltime te doen. Mensen scouten en fotograferen is wat ik het liefste doe, ik hou ervan om nieuw talent te ontdekken en om mensen op hun best voor de camera te zetten.  De reactie die ik krijg nadat ik de foto's laat zien aan mensen en het vertrouwen wat zij krijgen als ze zichzelf op de foto zien geeft mij zoveel voldoening. Het maakt mij enorm gelukkig om met mensen te werken en steeds weer een lach te toveren op het gezicht van mijn 'modellen'. Ondanks dat tegenwoordig fotograferen een eitje is met de smartphones blijft fotografie een vak. Het spelen met licht, settings en blikken is voor mij hetgene wat een fotoshoot zoooveel specialer maakt dan een telefoonfoto. De klasse, kwaliteit en het verhaal wat de foto brengt geeft enorm veel kracht, de kracht van de foto is direct te zien en juist dit effect wil ik overbrengen op de mensen die bij mij shooten.

7 jaar ervaring

Fotostudio in 's-Gravenzande

Joelle doet

Portretfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Joelle heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Joelle

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Joelle

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Joelle

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Joelle gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Joelle bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.