Loading...
Michel

Fotograaf Michel Salters

Over Michel


Het is mijn passie om mijn klanten te helpen zichzelf zo goed mogelijk aan de buitenwereld te presenteren via diverse media. Dat kan gaan om portret, architectuur, product, reclame en 360 graden fotografie. Allemaal middelen om één doel te bereiken; een goed imago bouwen bij je klanten. Als jij tevreden bent is het ook voor mij weer een goede dag.

Ik wordt helemaal wild enthousiast van echt goed uitgevoerde fotografie projecten zoals we die zien bij de echte meesters. Denk aan Edward Burtynsky, Andreas Gursky, Gregory Crewdson, Bernd und Hilla Becher, Donovan Wylie, Joel Sternfeld..... En nog vele anderen. Misschien niet de meest toepasbare fotografie maar wel voor mij als fotograaf vormend geweest.

Fotografie is een bijzonder vak omdat het je de kans geeft om met veel verschillende mensen te werken. Het contact dat je met die mensen weet te maken is meestal cruciaal voor het eindresultaat. Met name bij portretten, waar weinig tijd beschikbaar is, is het van het grootste belang dat je iemand op z'n gemak kunt stellen en iets van zichzelf te laten "zien" om iets te maken waar je allebei vrolijk van wordt. Verder is fotografie natuurlijk gewoon een vak waar je hard moet werken om tot bovengemiddelde resultaten te komen. 80 procent transpiratie en 20 procent inspiratie zou ik zeggen :-)

Michel heeft 15 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Michel doet


Bedrijfsfotografie


High end portretfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.