Loading...
Milene

Fotograaf Milene Bezemer

Over Milene


Het is niet niks om je kleintje uit handen te geven aan een wildvreemde. Hier ben ik mij bewust van en ik zal er voor zorgen dat je met een gerust hart je kindje voor ongeveer 3 uurtjes aan mij kunt toevertrouwen. Ik bespreek je wensen en voorkeuren en zorg er voor dat jij het prille begin van het leventje van je kleintje met een glimlach terug kunt bekijken. Ik kan soms zo erg genieten van al dat kleine grut wat ik voor mijn lens heb liggen dat ik niet moet vergeten ook nog een foto te maken, haha. Ik beschik over enorm engelen geduld tot ik de perfecte foto heb en ben altijd weer blij met de reactie van ouders!

Naast mensen fotograferen ben ik ook enorm fan van landschappen, mooie uitzichten, bizarre wolkenpartijen en geniet ik van de kleine dingen in het leven. Turnen is nog een passie van me, ik geef inmiddels al 6 jaar les aan kleutertjes tot tieners en zelf turn ik ook nog steeds.

Niet alleen van newborns maakt mijn hart een sprongetje. Ik doe ook fotoshoots van zwangerschappen, kinderen, gezinnetjes en vriendinnen. Samen met mijn vader fotografeer ik zo af en toe ook bruiloften, heerlijk! Allemaal gelukkige mensen. Ik blijf mezelf uitdagen voor een nog perfectere foto. Ik blijf leren!

Milene heeft 8 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 2 dagen

Foto's


Milene doet


Newborn & Baby fotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.