Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Huib

Fotograaf Huib Nederhof

2 reviews

Over Huib

Sinds ik fotografeer voor klanten, werk ik niet meer. Zo ben ik begonnen en nu... 16 jaar verder met meer dan 1100 gemaakte commerciële fotosessies bij > 300 klanten is dit nog steeds zo. Een klant die na afloop tevreden is over de samenwerking met mij en het resultaat. Fotografie is een creatief vak waarbij je ook veel technische kennis nodig hebt. Luisteren naar de wensen van de klant en vervolgens foto's afleveren die boven zijn verwachting waren is mijn doel.  Ik maak ook veel vrij werk dat het hele jaar goed verkoopt in galerie. De foto wordt niet gemaakt door de camera maar door de fotograaf.

17 jaar ervaring

Huib doet

Architectuur fotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Huib heeft 2 reviews

Boek je fotoshoot bij Huib

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Huib

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Huib

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Huib gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Huib horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.