Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Fred

Fotograaf Fred Teepe

0 reviews

Over Fred

Mijn drijfveer is het vastleggen van mooie momenten, zowel voor de client als voor mezelf. Het omgaan met mensen en het bijzondere van het licht in de natuur is een inspiratie voor mij om dit met de camera vast te leggen. Na een dag hard werken direct op de computer kijken naar het resultaat en zien dat het allemaal gelukt is. Fotografie is een bijzonder vak vanwege de vrijheid maar ook de discipline. Het vastleggen van momenten en de eigen interpretatie maar natuurlijk ook wanneer de klant meer dan tevreden is met het resultaat en de verwachtingen die hij daarvan heeft.

26 jaar ervaring

Fotostudio in Rotterdam

Fred doet

Portretfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Fred

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Fred

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Fred

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Fred gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Fred horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.