Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Jean

Fotograaf Jean Calvino

0 reviews

Over Jean

Ik ben een Rotterdamse fotograaf met een fascinatie voor het vastleggen van unieke persoonlijkheden van mensen en ik zie elk project als een kans om iets bijzonders te creëren. Iets doen dat mensen gelukkig maakt; dat is een geweldig gevoel. In mijn vrije tijd doe ik als fotograaf twee keer per maand vrijwilligerswerk bij een lokale Spaanse organisatie. Ik ga ook graag met mijn gezin naar het park, maak foto's met mijn filmcamera's en ontwikkel mijn eigen film. Voor mij begon het met een drive om mensen te helpen. Ik was oorspronkelijk van plan om een sociaal psycholoog te worden en ik maakte hiervoor een opleiding af, totdat mijn interesse en passie voor fotografie het overnamen. Nadat ik mijn studie had afgerond, begon ik te werken als fotograaf voor non-profitorganisaties en startte ik later mijn eigen bedrijf. Mijn oorspronkelijke psychologiestudies hebben een blijvende indruk gemaakt op mijn fotografische stijl en manier van werken. Wanneer emoties, perceptie, persoonlijke identiteit en interpersoonlijke communicatie samenkomen, zijn dit de eindresultaten: foto's met gevoelens en unieke persoonlijkheidsfactoren; beelden die geluk brengen en jarenlang een emotionele kracht behouden. Met enthousiasme en professionaliteit begeleid ik elke stap van een fotosessie, zorg ik ervoor dat ik doelen en ambities begrijp, stel ik creatieve oplossingen voor en bereik ik de beste resultaten door ervoor te zorgen dat elke sessie een leuke en gedenkwaardige ervaring is. Ik heb plezier in het hele proces omdat het me een kans geeft om een ??omgeving te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn en de mogelijkheid biedt om iets moois te creëren.

16 jaar ervaring

Fotostudio in Rotterdam

Jean doet

Portretfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Jean

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Jean

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Jean

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Jean gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Jean bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.