Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Ridder uit Rijswijk


Fotograaf Ridder

3 reviews

Mijn drijfveer als fotograaf is het vastleggen van een moment. Als fotograaf ben je eigenlijk een verhalen verteller,  en het maakt niet uit of je nou portretten maakt, een trouwreportage of een landschap. Overal zijn die kleine verhaaltje te vinden. Dus tijdens het maken van trouwreportages, famileportretten maar en ook bij privé aangelegheden zoek ik die verhaaltjes en leg ze vast.

Ik hou van fotografie en niet alleen tijdens het maken van trouwreportages en portretten maar ook in mijn vrije tijd, lekker bezig zijn met fotografie. Maar er zijn natuurlijk meer dingen in het leven wat mij gelukkig maakt, mijn vriendin! We zijn inmiddels al 30 jaar samen en we gaan er regelmatig op uit om gezellige en leuke dingen te doen. (dan neem ik natuurlijk wel iets van een camera mee) Koken is een grote hobby van me. Lekker kokkerellen, wijntje erbij,..... Heerlijk ontspannen in de keuken na een lange werkdag!

Waarom fotografie voor mij een bijzonder vak is? Fotografie in onze familie is in 1899 begonnen met mijn overgrootvader Johannes. Hij was de allereerste professionele fotograaf in Rijswijk (zh). Mijn grootvader en vader zette die traditie voort. En als klein knaapje deed ik als jongste bediende klusjes in de fotozaken van mijn vader zoals het ontwikkelen en drogen van van foto's van klanten. Het is voor mij een bijzonder vak omdat ik de traditie van de familie voort kan zetten en omdat het maken van foto's mij een enorme voldoening geeft.

Fotograaf Ridder doet:Bruidsfotografie

3 reviews

Jullie trouwdag wordt een perfecte dag, alles is aanwezig van jullie kleding tot op de trouwauto aan toe, en vergeet die te gekke taart niet. Alles is gepland tot in de puntjes. De ceremoniemeester werkt zich een slag in de rondte zodat alles op rolletjes verloopt. 

En dat wil je uiteraard allemaal als herinnering vastgelegd hebben, het hele verhaal, een complete reportage van jullie trouwdag die een volledige dag weergeeft met alle gebeurtenissen, leuke momenten, ontroerende momenten, enfin,.. vanaf de voorbereidingen tot aan het feest aan toe.

Daarom kom ik hele dag fotograferen om ervoor te zorgen dat ik een complete trouwreportage af kan leveren. Dat kan traditioneel in een album en/of digitaal. Het album is van hoge kwaliteit (zie omschrijven hier onder) en de digitale bestanden worden op usb in een mooie designbox afgeleverd.

Fotoshoots op locatie of thuis


1.499

1.299

1.095

899

799

530

265

Fotoshoot al voor: €265

Ervaring: 16 jaar Gemiddelde levertijd: 16 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


1.499

1.299

1.095

899

799

530

265


Familiefotografie

3 reviews

Mijn naam is Ridderus. In 1961 geboren in Rijswijk (zh) Daar woon ik nog steeds. Ik groeide op boven en in de fotowinkels van mijn vader. Overigens is mijn roepnaam Ridder of nog korter, Rid. Je mag zelf kiezen.

Als klein kereltje zwierf ik door de fotozaken van mijn vader. Ik deed daar als jongste bediende klusjes zoals het ontwikkelen en drogen van de foto's in de doka achter de winkel in de Herenstraat te Rijswijk zh. 

Het kon natuurlijk niet lang uitblijven voordat ikzelf een camera oppakte! Met een vader die zelf bruidsfotograaf was, 2 fotozaken bezat en examinator op de fotovakschool is geweest was ik dus op het goede adres om het vak te leren.

Het fotograferen van mensen geeft mij een grote voldoening. Met name in een omgeving waar men zich op hun gemak voelt en zichzelf kan zijn. En dus, net zoals mijn voorvaderen verzorg ik trouwreportages. En ontwikkel ik mijn foto’s net zoals vroeger maar dan zonder de dampende chemicaliën maar op mijn laptop.

Fotoshoots op locatie of thuis


215

165

125

100

80

Fotoshoot al voor: €80

Ervaring: 16 jaar Gemiddelde levertijd: 16 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


215

165

125

100

80


Bedrijfsfotografie

3 reviews

In vroeger dagen was ik accountmanager waarbij ik business to business te werk ging. In die tijd was ik ook al druk met fotografie bezig maar geheel op vrijetijd gericht. Dat B2B werken zit nog steeds in mijn bloed en vind ik heerlijk om te doen. Gecombineerd met fotografie ben ik dus bezig met zaken waarin ik mijn als een vis in het water voel!

Fotoshoots op locatie of thuis


809

405

450

135

350

105

Fotoshoot al voor: €105

Ervaring: 16 jaar Gemiddelde levertijd: 16 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


809

405

450

135

350

105


Evenementenfotografie

3 reviews

Voor mij is eveementfotografie zoeken naar kleine gebeurtenissen die de betreffende dag goed weergeven. Immers, een evenement heeft een begin, een middenstuk en een staart. Het liefst ben ik dan ook de gehele dag aanwezig om zo een goed beeld weer te kunnen geven.

Op beursen, evenementen en bijeenkomsten gebeuren er niet alleen maar belangrijke en interessante dingen maar ook leuke en zelfs grappige. Ik probeer die momenten vast te leggen.

Fotoshoots op locatie of thuis


795

662

596

463

331

199

132

Fotoshoot al voor: €132

Ervaring: 16 jaar Gemiddelde levertijd: 16 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


795

662

596

463

331

199

132

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.