Ridder uit Rijswijk

Ridder uit Rijswijk

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer als fotograaf is het vastleggen van een moment. Als fotograaf ben je eigenlijk een verhalen verteller,  en het maakt niet uit of je nou portretten maakt, een trouwreportage of een landschap. Overal zijn die kleine verhaaltje te vinden. Dus tijdens het maken van trouwreportages, famileportretten maar en ook bij privé aangelegheden zoek ik die verhaaltjes en leg ze vast.


Wat maakt mij gelukkig?

Ik hou van fotografie en niet alleen tijdens het maken van trouwreportages en portretten maar ook in mijn vrije tijd, lekker bezig zijn met fotografie. Maar er zijn natuurlijk meer dingen in het leven wat mij gelukkig maakt, mijn vriendin! We zijn inmiddels al 30 jaar samen en we gaan er regelmatig op uit om gezellige en leuke dingen te doen. (dan neem ik natuurlijk wel iets van een camera mee) Koken is een grote hobby van me. Lekker kokkerellen, wijntje erbij,..... Heerlijk ontspannen in de keuken na een lange werkdag!


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Waarom fotografie voor mij een bijzonder vak is?

Fotografie in onze familie is in 1899 begonnen met mijn overgrootvader Johannes. Hij was de allereerste professionele fotograaf in Rijswijk (zh). Mijn grootvader en vader zette die traditie voort. En als klein knaapje deed ik als jongste bediende klusjes in de fotozaken van mijn vader zoals het ontwikkelen en drogen van van foto's van klanten. Het is voor mij een bijzonder vak omdat ik de traditie van de familie voort kan zetten en omdat het maken van foto's mij een enorme voldoening geeft.

Resultaat 8
Communicatie 9,3
Creatief meedenken 6,3
Snelheid levering 9,3
Prijs – kwaliteit 9,3
Totaal 8,5
8,5

"9.2, Ridder geeft op een ontspannen manier invulling aan de fotoshoot. Tegelijkertijd weet hij de juiste momenten vast te leggen."

Door Jeroen

"8.7, Fijne fotograaf, prettig in de omgang! Neemt alle tijd"

Door Jolanda

"7.5, communicatie en kwaliteit foto's "

Door K.h.
Lees Alle informatie over fotograaf Ridder uit Rijswijk
Boek Ridder uit Rijswijk
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.