Loading...
Ridder

Fotograaf Ridder van Doorne

3 reviews

Over Ridder


Mijn drijfveer als fotograaf is het vastleggen van een moment. Als fotograaf ben je eigenlijk een verhalen verteller,  en het maakt niet uit of je nou portretten maakt, een trouwreportage of een landschap. Overal zijn die kleine verhaaltje te vinden. Dus tijdens het maken van trouwreportages, famileportretten maar en ook bij privé aangelegheden zoek ik die verhaaltjes en leg ze vast.

Ik hou van fotografie en niet alleen tijdens het maken van trouwreportages en portretten maar ook in mijn vrije tijd, lekker bezig zijn met fotografie. Maar er zijn natuurlijk meer dingen in het leven wat mij gelukkig maakt, mijn vriendin! We zijn inmiddels al 30 jaar samen en we gaan er regelmatig op uit om gezellige en leuke dingen te doen. (dan neem ik natuurlijk wel iets van een camera mee) Koken is een grote hobby van me. Lekker kokkerellen, wijntje erbij,..... Heerlijk ontspannen in de keuken na een lange werkdag!

Waarom fotografie voor mij een bijzonder vak is? Fotografie in onze familie is in 1899 begonnen met mijn overgrootvader Johannes. Hij was de allereerste professionele fotograaf in Rijswijk (zh). Mijn grootvader en vader zette die traditie voort. En als klein knaapje deed ik als jongste bediende klusjes in de fotozaken van mijn vader zoals het ontwikkelen en drogen van van foto's van klanten. Het is voor mij een bijzonder vak omdat ik de traditie van de familie voort kan zetten en omdat het maken van foto's mij een enorme voldoening geeft.

Ridder heeft 17 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 15 dagen | Heeft een fotostudio in Rijswijk

Foto's


Ridder doet


Bruidsfotografie


Familiefotografie


Bedrijfsfotografie


Evenementenfotografie


Foodfotografie


Reviews


K

Review van K.h.

Familiefotografie

communicatie en kwaliteit foto's

J

Review van Jeroen

Familiefotografie

Ridder geeft op een ontspannen manier invulling aan de fotoshoot. Tegelijkertijd weet hij de juiste momenten vast te leggen.

J

Review van Jolanda

Familiefotografie

Fijne fotograaf, prettig in de omgang! Neemt alle tijd

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.