Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Claudia

Fotograaf Claudia Merkus

0 reviews

Over Claudia

Ik hou ervan om telkens weer mijn creativiteit te uiten in mijn fotografie. De modellen die ik tot nu heb gefotografeerd, zijn verbaasd hoe ik te werk ga. Ik krijg vaak te horen dat ik een bijzondere manier van fotograferen heb. Dat vind ik een heel groot compliment. Zeker omdat ik niet graag 13 in1 dozijn fotograaf wilt zijn. En dat geldt ook in mijn dagelijks leven. Ik hou ervan om met onverwachte momenten te dealen. Daar krijg ik een adrenaline kick van. Dat is mijn motor. Op zulke momenten krijg ik er hele leuk ideeën van. En ja dan wil ik het samen met mijn model iets moois van maken. Zodra ik thuis ben ga ik direct kijken naar de foto's die ik gemaakt heb. En telkens gaat er een schokje door mij heen van de waanzinnige mooie foto's die ik heb gemaakt. Dan ben ik zoooo trots op mijzelf. Weer heb ik iets totaal anders gemaakt dan de vorige fotoshoots. Dat is de rede dat ik zo van mijn vak hou. Mij maakt mij gelukkig, als ik de blije gezichten zien van mijn modellen. Daar krijg ik nieuwe energie van Ik hou ervan om telkens weer mijn creativiteit te uiten in mijn fotografie. De modellen die ik tot nu heb gefotografeerd, zijn verbaasd hoe ik te werk ga. Ik krijg vaak te horen dat ik een bijzondere manier van fotograferen heb. Dat vind ik een heel groot compliment. Zeker omdat ik niet graag 13 in1 dozijn fotograaf wilt zijn. En dat geldt ook in mijn dagelijks leven. Ik hou ervan om met onverwachte momenten te dealen. Daar krijg ik een adrenaline kick van. Dat is mijn motor. Op zulke momenten krijg ik er hele leuk ideeën. En ja dan wil ik het samen met mijn model iets moois van maken. Zodra ik thuis ben ga ik direct kijken naar de foto's die ik gemaakt heb. En telkens gaat er een schokje door mij heen van de waanzinnige mooie foto's die ik heb gemaakt. Dan ben ik zo trots op mijzelf. Weer heb ik iets totaal anders gemaakt dan de vorige fotoshoots. Dat is de rede dat ik zo van mijn vak hou. Ik ben ook visagist en hairstylist. daar kan ik mij ook in uiten. Samen met de fotografie maakt het voor mij dubbel zo mooi. Mensen opmaken voor een shoot of trouwdag en ik geef ook make-up workshops dat is fantastisch om te doen. En ja dan zie ik weer die blije gezichten voor dan ben ik gelukkig Schilderen is een van mijn hobby's daar leef ik mij ook graag in uit

12 jaar ervaring

Fotostudio in Rijswijk

Claudia doet

Model fotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Claudia

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Claudia

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Claudia

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Claudia gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Claudia bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.