Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Kimberley

Fotograaf Kimberley van de Weerd

5 reviews

Over Kimberley

Fotograferen doe ik eigenlijk al jaren. Landschapje hier, mooie vakantie foto's daar. Maar het moment dat ik mij werkelijk 100% wilde storten op de fotografie was toen mijn zoontje in 2013 overleed door vroeggeboorte. Een fotograaf kwam naar het ziekenhuis toe, en maakte op zijn laatste dag de mooiste foto's. Een mooie herinnering voor altijd. Sindsdien ben ik nog meer gaan fotograferen, heel veel gaan oefenen met kinderen! En heb ik mij, een jaar na de geboorte van mijn tweede kindje, officieel ingeschreven bij de KvK! Dit ga ik gewoon doen dacht ik! Ik heb een voorliefde voor fotograferen, en voor kinderen. Dit ga ik combineren! Ik wil ook mensen prachtige foto's geven, waar ze vol trots naar terug kunnen kijken later. En dat is waar ik mij op de dag van vandaag mee bezig houdt. Mensen gelukkig maken met mooie herinneringen. Ik vind het een uitdaging om de mooiste en meest unieke foto te maken. Iedereen kan wel een foto maken, wanneer hij/zij een mooie camera heeft gekocht. Maar het zit hem vaak in de creativiteit. Het zoeken naar een bepaalde hoek, het juiste moment van een spontane lach, aan de hand van het juiste licht. En natuurlijk zo gevarieerd mogelijk want je wilt natuurlijk zoveel mogelijk verschillende foto's krijgen. Vastleggen van het moois dat je ziet. Uiteraard maken die onschuldige lachende kindertjes mij altijd heel erg gelukkig! Maar het aller belangrijkste vind ik dat mijn klanten met een grote glimlach weg gaan, en mij dankbaar zijn voor het moois dat zij van mij krijgen. Prachtige kwaliteit foto's, welke voor hun een herinnering voor altijd zal zijn. Foto's welke zij later nog eens aan hun kinderen kunnen laten zien. Ik vind het vooral super gaaf om te zien dat elke fotograaf wel zijn/haar eigen stijl heeft. Men vroeg mij eens om een bepaalde foto te maken. En dat is erg tof om eens uit te proberen natuurlijk, maar je zult nooit exact dezelfde foto kunnen maken! Het is altijd het moment wat die foto maakt. Iedere fotograaf heeft toch wel een eigen manier van fotograferen en photoshoppen. En dat kenmerkt diegene. Ik probeer mij daar ook uit te laten blinken, juist die foto te maken welke uniek is en niet op andere lijkt!

5 jaar ervaring

Fotostudio in Ridderkerk

Kimberley doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Kimberley heeft 5 reviews

Boek je fotoshoot bij Kimberley

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Kimberley

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Kimberley

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Kimberley gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Kimberley bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.