Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Vanja

Fotograaf Vanja Opsteeg-Wentink

0 reviews

Vanja doet

Kinderfotografie

Over Vanja

Alles in mij wil fotograferen! Als ik fotografeer kan ik spelen: met de kinderen, met licht, met de omgeving. Daar geniet ik van. Daar wordt ik blij van. Daarmee wil ik een positieve bijdrage leveren op deze aardbol. Mijn hart volgen! En dat betekent mijn creativiteit, enthousiasme, ondernemerschap en blijdschap uitdragen - o.a. door te fotograferen en ik wordt helemaal gelukkig als ik iemand blij maak met wat ik creeer! Omdat ik mijn creativiteit, enthousiasme, ondernemerschap en blijdschap met fotograferen kan uitdragen. Het is een veelzijdig vak, waarin heel veel te leren en te ontdekken is. En dat fascineert me! Verder wordt ik warm van:mijn lieve man en schat van een dochter (bijna 6)spelende kinderenstilstaanbij wat het leven allemaal te bieden heeftmooie muziekeen lekker potje kokeneen lief gebaar En natuurlijk: een dankbare klant !

6 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Vanja

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Vanja

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Vanja gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.