Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Mariska

Fotograaf Mariska Buscher

0 reviews

Over Mariska

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om je kindje te zien opgroeien. En hoe fijn is het, als je die groei ook vast laat leggen en een mooie foto aan de muur kunt hangen? Herinneringen moeten niet vergeten worden, die moeten worden vastgelegd. Die kleintjes worden zo snel groot! Als ik door de foto's blader na een reportage, en ik merk dat die glimlach niet meer van mijn gezicht gaat... dan kan ik niet wachten om de ouders te informeren en weet ik zeker dat ze net zo blij zijn als ik! Kinderen fotograferen houdt je jong! Ze zijn onbevangen, laten je lachen, en ik laat hen weer lachen. Het is dankbaar en fijn werk! Ik ben gek op newbornfotografie. Dit vereist naast camera kennis ook veel geduld. Het is hard werken, maar is ook zo rustgevend!

14 jaar ervaring

Fotostudio in Papendrecht

Mariska doet

Kinderfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Mariska

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Mariska

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Mariska

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Mariska gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Mariska horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.